pokaler_header_new

Topkamp i Aarhus

Lørdag er der topopgør på programmet i Ceres Arena i Aarhus, hvor vi møder Skanderborg Aarhus Håndbold i HTH Herreligaen.

Efter et nederlag i ligapremieren har vi sidenhen hentet fem sejre på stribe – tre i den hjemlige liga og to i EHF Champions League.

Lørdag skal vi så forsøge at udbygge stimen, når vi gæster det nystiftede Skanderborg Aarhus-mandskab for første gang i en betydende kamp.

De har fået en god start på HTH Herreligaen med maksimumpoint efter tre kampe, og der er derfor lagt op til et spændende opgør i det aarhusianske.  

Kampstart er kl. 15.00. Opgøret vises ikke på TV, men du kan følge kampen spil for spil via tophåndbold.
 

fans-klud

Sæsonens tre første ligakampe i salg

Billetsalget til sæsonens tre første hjemmekampe i HTH Herreligaen er netop startet, og vi kan næsten ikke vente med at byde jer velkommen tilbage i Sparekassen Danmark Arena. Vi indleder...
pokal-png.png

Historisk sæson slutter med en sølvmedalje

I går sluttede sæsonen 2021/22 for vores vedkommende med sølvmedaljer efter en uge med to intense og spændende DM-finaler mod GOG. Trods skuffelsen ser vi dog tilbage på en historisk sæson med mange store øjeblikke og oplevelser både nationalt og internationalt.
Resultat_-_GOG_2.png

Finalenederlag i ny gyserkamp

I en ny tæt og intens finalekamp var det GOG, der trak det længste strå, og med en udesejr på 26-27 i en udsolgt Sparekassen Danmark Arena er GOG dermed danske mestre.