MicrosoftTeams-image (3)

Topkamp i det vestjyske

Lørdag eftermiddag er der topopgør fra den hjemlige Herre Håndbold Liga på programmet, når vi gæster Skjern Håndbold. Kampstart er kl. 16.10, og opgøret kan følges direkte på TV2.

Torsdag aften måtte vi desværre gå fra banen i Barcelona med et nederlag i bagagen efter en sand målfest. Derfra er enhver mulighed udnyttet for forberedelse og restitution frem mod en ny spændende udfordring, der venter os i Skjern.

Det er sidste kamp inden landskampspausen, og drengene er klar til at give den alt for at slutte godt af og bevare førstepladsen i Herre Håndbold Ligaen.

Vi topper i øjeblikket tabellen med 17 point for ti kampe – det er et point mere end GOG, der dog har en kamp i baghånden.

Lørdagens modstander indtager i øjeblikket en delt fjerdeplads med 13 point efter ni kampe. Efter en svingende start på sæsonen, har de grønblusede ramt en god stime og har således hentet fem sejre på stribe.

Den stime er vi opsatte på at sætte en stopper for, men der venter os uden tvivl en svær opgave i Skjern Bank Arena, og de indbyrdes opgør plejer altid at være garant for spænding, intensitet og dramatik.

Og netop de indbyrdes kampe har der været mange af – ikke færre end 18 af slagsen er det blevet til de seneste fire år. Resultaterne af disse har fordelt sig med otte Skjern-sejre, syv sejre til os og tre uafgjorte.

Lørdag har vi således chance for at udligne den statistik – og det er en chance, vi vil gribe ud efter!

Du kan som sagt se, om det lykkedes direkte på TV2 – kampstart er kl. 16.10.
 

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse