MicrosoftTeams-image (3)

Topkamp i Herreligaen mod Fredericia HK

Efter knap tre uger er Aalborg Håndbold søndag aften tilbage i Sparekassen Danmark Arena, når Fredericia HK kommer på besøg til et ægte topbrag. Klubrekordholder og anfører René Antonsen ser her frem til opgøret.

Et tætpakket kampprogram har betydet, at Aalborg Håndbold søndag spiller sin sjette kamp i oktober måned, når Fredericia HK kommer til Aalborg. Kampen er samtidig første hjemmekamp siden 4. oktober, og anfører René Antonsen glæder sig til at være tilbage i egen hule

– Det er altid dejligt at være hjemme, hvor vi ved at vi har vores fans i ryggen. Samtidig er det bare skønt at være tilbage i Aalborg i stedet for at rejse rundt i Europa. Det har været en hektisk periode med mange udekampe, og de perioder kan godt slide lidt, så det er rart at se frem mod to hjemmekampe og samtidig også mere tid sammen med familie og venner, siger René Antonsen lørdag formiddag inden den afsluttende træning op til søndagens kamp.

Onsdag aften tabte man tæt til Paris Saint-Germain i Machineseeker EHF Champions League, og det er med en bittersød stemning at anføreren ser tilbage på kampen.

– Ja, det må man sige. Det er lidt med skuffelse når vi kigger på den kamp. Jeg synes vi satte os selv i en position hvor vi kunne få noget med derfra, så vi er selvfølgelig ærgerlige over at det ikke lykkedes. I løbet af kampen blev vi lidt ramt på mandskabet, men det skal ikke være nogen undskyldning, når vi trods alt lykkedes med at sætte os selv i en meget god position, hvor vi flere gange havde mulighederne i overtal og med gode chancer, til trods for at det til tider var en meget rodet kamp. Så alt i alt er vi ikke tilfredse, men at vi lykkedes med at presse dem til det alleryderste, giver trods alt en tilfredsstillelse, og alt vores fokus er derfor nu på kampen mod Fredericia.

Det er bare frem med popcornene og så holde godt fast i siddepladserne, for der bliver gang i den og god underholdning.

Søndagens gæster indtager inden kampen en delt tredjeplads, og sejrede senest med et enkelt mål over rivalerne fra KIF Kolding. I forårets slutspil var holdet blandt de store overraskelser, og endte med at snuppe DM-bronze, blandt andet efter tre semifinaler mod Aalborg Håndbold.

– I forhold til Fredericia, så forventer jeg det samme som altid fra dem. Et meget aggressivt mandskab, der har mange dygtige spillere, og igen i denne sæson har de fået skruet tingene godt sammen, både blandt markspillerne og på målmandsposten. Det aggressive seks-nul forsvar de spiller har set rigtig godt ud, og blandt deres gode resultater er en sejr over GOG på udebane. Vi oplevede selv i semifinalerne i seneste sæson at de kan være med hvor det er sjovt; det er der selvfølgelig en grund til, og det har de vist igen i denne sæson. Heldigvis har vi prøvet på egen krop hvordan det er at spille mod dem, så jeg forventer fuldt ud en hård fight i alle 60 minutter, analyserer René Antonsen, der også forventer en seværdig dyst for de mange fans i Sparekassen Danmark Arena.

– Altså, vi får brug for alle mand der kan bidrage, og det bliver helt sikkert både hårdt og intenst sådan en søndag aften i Sparekassen Danmark Arena. Så det er bare frem med popcornene og så holde godt fast i siddepladserne, for der bliver gang i den og god underholdning, og jeg ved at vores fans som altid er klar til at hjælpe os på vej med god stemning og flot opbakning.

– Skal vi tage sejren ved vi, at det kræver en ny mandfolkepræstation efter et ærgerligt nederlag i Paris. Vi skal bare klø på, men skal også kunne stå imod deres aggressive forsvar, som vi gerne skal have låst op og så skal vi hav skudt hul på en velspillende Sebastian Frandsen i deres mål, afrunder René Antonsen, der inden søndagens kamp hyldes for som den første spiller nogensinde at have rundet 400 officielle kampe for Aalborg Håndbold.

Søndagens opgør spilles kl. 20.00 i Sparekassen Danmark Arena, og der er endnu ledige billetter til kampen.

Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...

Håndbold i verdensklasse