MicrosoftTeams-image (3)

Topkamp i vente lørdag eftermiddag

Lørdag eftermiddag venter der en topkamp i HTH Herreligaen, når Skanderborg Aarhus Håndbold kommer på besøg i Sparekassen Danmark Arena.

Skanderborg Aarhus er det eneste hold i ligaen udover os, der er ubesejret i 2022. Det er derfor et hold i topform, der kommer på besøg lørdag til kampen, der fløjtes i gang kl. 14.00.

Lørdagens modstander ligger inden kampen på en 4. plads med 32 point for 23 kampe. Skjern ligger lige over med et enkelt point mere, som dog også har spillet en kamp mere end østjyderne.

Vi har skabt et lille hul mellem disse to og os på andenpladsen, hvor vi ligger med 39 point efter 24 kampe.

Skanderborg Aarhus Håndbold er som sagt kommet forrygende i gang med det nye år, hvor de senest spillede uafgjort i Gudme mod GOG til slutstillingen 31-31.

Vi har derfor stor respekt for dem og glæder os til at byde dem op til dans i Sparekassen Danmark Arena foran et talstærkt publikum.

Der kommer endnu engang tryk på, og vi forventer mange tilskuere til lørdagens kamp. Kom i god tid og vær klar, når vi skal sikre to vigtige point i kampen om at slutte grundspillet blandt de to bedste for at tage to point med i slutspillet.

Vi er kun uden de to langtidsskadede spillere Martin Larsen og Sebastian Henneberg, resten af truppen er klar til at give den gas på banen.

Kampen vises ikke på TV, så tag en ven under armen og kom og hep drengene til sejr. Køb billet her.

#klartilkamp

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...
arena-veszprem

Flyv med os til kvartfinalen i Veszprém!

Kom med Aalborg Håndbold og Rejsechefen til Champions League kvartfinalen i Veszprém! Nu har du mulighed for at rejse med holdet med privatfly til den vigtige kvartfinale i Veszprém. Afrejse...

Håndbold i verdensklasse