MicrosoftTeams-image (3)

Topkamp i vente mod Fredericia

Onsdag aften møder vi vores nærmeste forfølger, Fredericia HK, når startfløjtet lyder kl. 19.00 i HTH Herreligaen.

Vi startede 2022 godt ud i weekenden med to sejre på halvandet døgn. Nu har vi opladet batterierne og er klar til at tage på besøg i thansen Arena.
Det gælder også Felix Claar, som er tilbage på holdkortet efter at have været ramt af sygdom, hvilket holdt ham ude af weekendens kampe.

Efter vores første 19 kampe har vi således inkasseret 29 point, hvilket giver os en andenplads i HTH Herreligaen.

Vi skal ikke længere tilbage end til december for at finde vores seneste interne opgør, som fandt sted 11. december. Her gav Fredericia en smagsprøve på truppens kvaliteter, da de gik til pause med en føring på 18-15 efter at have været foran med seks mål.

Det blev ikke en kamp, hvor vi ramte vores topniveau, men alligevel formåede vi at stramme grebet i slutfasen og tage sejren på 32-30 i Sparekassen Danmark Arena.

Fredericia har fået en rigtig god start på sæsonen og ligger derfor på en tredjeplads inden onsdagens opgør med 25 point for 20 kampe. De bliver dog skarpt forfulgt af Skanderborg Aarhus Håndbold, som ligger ét enkelt point efter, men har til gengæld spillet to kampe færre.

Vi er fortsat uden Sebastian Henneberg, Martin Larsen og Aron Pálmarsson.

Kampen vises desværre ikke på TV, men du kan som altid følge kampen på skrift på Tophåndbold.dk. Følg linket her.

#KLARTILKAMP
  

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse