pokaler_header_new

Topkamp i vente mod Fredericia

Onsdag aften møder vi vores nærmeste forfølger, Fredericia HK, når startfløjtet lyder kl. 19.00 i HTH Herreligaen.

Vi startede 2022 godt ud i weekenden med to sejre på halvandet døgn. Nu har vi opladet batterierne og er klar til at tage på besøg i thansen Arena.
Det gælder også Felix Claar, som er tilbage på holdkortet efter at have været ramt af sygdom, hvilket holdt ham ude af weekendens kampe.

Efter vores første 19 kampe har vi således inkasseret 29 point, hvilket giver os en andenplads i HTH Herreligaen.

Vi skal ikke længere tilbage end til december for at finde vores seneste interne opgør, som fandt sted 11. december. Her gav Fredericia en smagsprøve på truppens kvaliteter, da de gik til pause med en føring på 18-15 efter at have været foran med seks mål.

Det blev ikke en kamp, hvor vi ramte vores topniveau, men alligevel formåede vi at stramme grebet i slutfasen og tage sejren på 32-30 i Sparekassen Danmark Arena.

Fredericia har fået en rigtig god start på sæsonen og ligger derfor på en tredjeplads inden onsdagens opgør med 25 point for 20 kampe. De bliver dog skarpt forfulgt af Skanderborg Aarhus Håndbold, som ligger ét enkelt point efter, men har til gengæld spillet to kampe færre.

Vi er fortsat uden Sebastian Henneberg, Martin Larsen og Aron Pálmarsson.

Kampen vises desværre ikke på TV, men du kan som altid følge kampen på skrift på Tophåndbold.dk. Følg linket her.

#KLARTILKAMP
  

2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...
fælles-jubel-png

Lørdag venter sæsonens første testkamp

Knap to uger efter sæsonens første arbejdsdag venter den første af seks testkampe forud for sæsonen. Vi starter lørdag eftermiddag i Fjerritslev, når der fløjtes til kampstart kl. 13.00 i...
holst-png

Andreas Holst skifter til franske Montpellier

Efter fem år i Aalborg Håndbold fortsætter Andreas Holst sin karriere i Frankrig. Andreas fik muligheden for at søge nye veje grundet begrænset spilletid, og han har de seneste to...