MicrosoftTeams-image (3)

Topkamp i vente mod Fredericia

Onsdag aften møder vi vores nærmeste forfølger, Fredericia HK, når startfløjtet lyder kl. 19.00 i HTH Herreligaen.

Vi startede 2022 godt ud i weekenden med to sejre på halvandet døgn. Nu har vi opladet batterierne og er klar til at tage på besøg i thansen Arena.
Det gælder også Felix Claar, som er tilbage på holdkortet efter at have været ramt af sygdom, hvilket holdt ham ude af weekendens kampe.

Efter vores første 19 kampe har vi således inkasseret 29 point, hvilket giver os en andenplads i HTH Herreligaen.

Vi skal ikke længere tilbage end til december for at finde vores seneste interne opgør, som fandt sted 11. december. Her gav Fredericia en smagsprøve på truppens kvaliteter, da de gik til pause med en føring på 18-15 efter at have været foran med seks mål.

Det blev ikke en kamp, hvor vi ramte vores topniveau, men alligevel formåede vi at stramme grebet i slutfasen og tage sejren på 32-30 i Sparekassen Danmark Arena.

Fredericia har fået en rigtig god start på sæsonen og ligger derfor på en tredjeplads inden onsdagens opgør med 25 point for 20 kampe. De bliver dog skarpt forfulgt af Skanderborg Aarhus Håndbold, som ligger ét enkelt point efter, men har til gengæld spillet to kampe færre.

Vi er fortsat uden Sebastian Henneberg, Martin Larsen og Aron Pálmarsson.

Kampen vises desværre ikke på TV, men du kan som altid følge kampen på skrift på Tophåndbold.dk. Følg linket her.

#KLARTILKAMP
  

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...

Håndbold i verdensklasse