MicrosoftTeams-image (3)

Topkamp på hjemmebane mod BSH

Lørdag eftermiddag venter en ny og spændende topkamp i Herreligaen, når BSH gæster Sparekassen Danmark Arena, et opgør som Mads Hoxer her ser frem til.

Senest Aalborg Håndbold var i aktion var i sejren over Nordsjælland Håndbold den 29. oktober, hvorefter der fulgte to ugers pause for de spillere der ikke var involveret på diverse landshold.

– Vi har fået slappet lidt af, og det var en tiltrængt pause efter et tæt kampprogram i starten af sæsonen, men vi har også haft fire træningspas i sidste uge, hvor vi både fik styrketrænet og holdt tingene lidt ved lige. Så det har været godt at kunne restituere og lade op, men nu er vi også klar til at komme i gang igen, siger Mads Hoxer, der især ser frem til én ting i de kommende kampe frem mod juleferien.

– Personligt ser jeg rigtig meget frem til en masse fede hjemmekampe. Jeg føler at vi har spillet mange kampe på udebane indtil videre, så glæder jeg mig til at skulle spille lidt oftere i Sparekassen Danmark Arena. Generelt håber jeg, at vi kan holde gejsten oppe i den hjemlige liga og fortsat være ubesejret inden jul, mens vi i forhold til Champions League har nogle virkelig fede kampe i vente. Vi ved det bliver svært, men synes også at vi bør have fine chancer for at lave nogle gode resultater, lyder det videre fra Hoxer.

Efter 11 spillerunder i Herreligaen er Aalborg Håndbold noteret for maksimumpoint med sejre i alle opgør, mens lørdagens modstander fra BSH, der inden kampen indtager fjerdepladsen i rækken, har vist god form med sejre i fire af de fem seneste kampe.

Holdet er samtidig det fjerdemest scorende mandskab, mens man defensivt også er i top fire i Herreligaen, hvor Aalborg Håndbold dog fører begge disse kategorier.

– BSH er helt sikkert et tophold i Danmark, som alle har det svært i mod. De har nogle dygtige spillere som vi skal være godt forberedt på, og så har de ikke mindst kæmpestor fysik i midterforsvaret, samt en målmand i Mikkel Løvkvist har stået med nogle flotte redningsprocenter. 

– Så skal vi tage sejren i morgen kræver det, at vi skal kunne åbne midterforsvaret og finde løsninger der. Samtidig synes jeg vi har stået godt i forsvaret og målmændene har taget godt fra i den seneste periode, så der skal vi gerne kunne blive ved med at hjælpe dem, lyder analysen fra Hoxer, der håber at kampen kan blive startskuddet på en god række af indsatser.

Jeg er ekstra glad for at vi starter på hjemmebane efter pausen. Med den store opbakning vi altid får fra vores mange fans, så er jeg sikker på at vi kommer ind i en god rytme og fortsætter med at hente en masse sejre i Sparekassen Danmark Arena

– I morgen skal vi ud og vise at vi vil vinde her, vi skal have komme ud med stor intensitet og så ellers bare fuld fart frem over stepperne. Kan vi det, så tror jeg også på, at vi tager de to point.

– Samtidig er det vigtigt at vi kan holde vores sejrsstime på hjemmebane, og jeg er ekstra glad for at vi starter på hjemmebane efter pausen. Med den store opbakning vi altid får fra vores mange fans, så er jeg sikker på at vi kommer ind i en god rytme og fortsætter med at hente en masse sejre i Sparekassen Danmark Arena, afrunder Mads Hoxer.

Lørdagens opgør er tæt på udsolgt, men der resterer endnu enkelte ledige pladser til kampen, der fløjtes i gang kl. 16.00.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...

Håndbold i verdensklasse