pokal header web

Toppen skal fastholdes

Med sejren tidligere på ugen rykkede vi op på en delt førsteplads. Den skal vi forsøge at holde fast i, og næste udfordring er Århus Håndbold, som gæster Jutlander Bank Arena på mandag. Kampstart er kl. 19.30.

På mandag er det mere end tre uger siden, harpiksen sidst har fedtet gulvet i Jutlander Bank Arena. Efter en landskampspause og to udekampe er vi derfor mere end klar til igen at tørne ud foran vores trofaste fans.

Og med to overbevisende udesejre i bagagen har vi bidt os fast helt i toppen – en placering vi skal holde fast i med en sejr og yderligere to point på kontoen mandag.

På besøg kommer Århus, der i øjeblikket ligger på 8. pladsen, der er den sidste placering, som giver adgang til slutspillet. Med 12 point er de dog kun 6 point fra førstepladsen, og det vidner altså om stor spænding i Herre Håndbold Ligaen.

De har ikke fået den bedste start ovenpå landskampspausen. Først led de et stort nederlag til Bjerringbro-Silkeborg, og sidenhen spillede de skuffende uafgjort hjemme mod TTH Holstebro efter at have ført med fire mål med fire minutter tilbage.

Vi har haft anderledes tur i den med fire sejre i træk. Specielt hjemme i Jutlander Bank Arena har vi været forrygende kørende i indeværende sæson, hvor vi foreløbigt har 6 sejre ud af 6 mulige.

Den statistik har vi i sinde at bibeholde efter mandagens opgør, og vi er klar til igen at give den fuld gas foran vores fantastiske hjemmepublikum – og forhåbentlig spille os til en sejr og to vigtige point.

Kampen starter kl. 19.30, og du kan købe din billet lige her.

 

3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold op på femteplads med DM-titler

Med klubbens syvende danske mesterskab er Aalborg Håndbold rykket op på femtepladsen på listen over klubber med flest danske mesterskaber. Aalborg Håndbolds mesterskaber er vundet i 2010, 2013, 2017, 2019,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

SuperCup mod GOG 28. august

Første gældende kamp i sæsonen 2024/25 spilles i Arena Randers. Billetter til salg nu. For tredje år i træk mødes Aalborg Håndbold og GOG i Sparekassen Danmark Super Cup, der...
Fabian NORSTEN, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Auktion på Champions League-trøjer i gang

Byd på spillernes kampbrugte trøjer fra Champions League og Final4 i Køln. Den vildeste Champions League-sæson i Aalborg Håndbolds historie er netop overstået – og nu kan en eller flere...

Håndbold i verdensklasse