pokaler_header_new

Toppræstation af hele holdet sikrede sikker sejr i Silkeborg

Cheftræner Nikolaj Jacobsen havde de rosende ord fremme efter den flotte sejr på 31-27 på udebane i Silkeborg. Sæsonens måske hidtil vigtigste kamp, der endte med en sikker sejr. 

– Vi spiller specielt flot i angrebet og vinder over BSV på en dag, hvor de måske spiller deres bedste kamp i hele sæsonen. Stor ros til hele holdet. Der blev fightet, spillet klogt, og alle bød ind, sagde Nikolaj Jacobsen. 

Han kunne se sine tropper være i spidsen det meste af tiden. Mads Mensah viste i de første minutter af kampen, at skudarmen så absolut ikke fejler noget, da han scorede kampens to første mål. 

Vi førte til 9-9 og 12-13, inden hjemmeholdet kom foran for første gang i kampen ved 13-12 efter 25 minutter. Alligevel gik vi til pausen med en føring på et mål. 

Vi kom bedst i gang efter pausen, hvor hjemmeholdets spil mere og mere udviklede sig til Kjellings enmandshær. Vi førte 23-20, og med et kvarter igen kom vi foran med fire mål for første gang. Johan Jakobsson var tilbage og scorede mange flotte og afgørende mål.

Selv om BSV gik offensivt i det sidste kvarter, formåede vi at bevare roen, og unge Nicolai Nygaard Pedersen kom ind og scorede et mål og fik tilkendt et straffekast, som Håvard Tvedten omsatte med stor sikkerhed. 

Vi øgede til føring på fem med fem minutter igen, og slaget var vundet. 

Stor ros til alle – ikke mindst den trofaste fan-skare iklædt rødt, der satte sit præg på stemningen i JYSK Arena. 

Sejren bringer os på andenpladsen i pulje med fem points. KIF Kolding har seks point, SønderjyskE fire point og BSV fire point. 

Næste slag står Skærtosdag kl. 17.10 i Gigantium, når SønderjyskE kommer på besøg. Der venter et nyt brag af en kamp, og du kan allerede sikre dig billet til kampen her på www.aalborghaandbold.dk

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...