MicrosoftTeams-image (3)

Toppræstation af hele holdet sikrede sikker sejr i Silkeborg

Cheftræner Nikolaj Jacobsen havde de rosende ord fremme efter den flotte sejr på 31-27 på udebane i Silkeborg. Sæsonens måske hidtil vigtigste kamp, der endte med en sikker sejr. 

– Vi spiller specielt flot i angrebet og vinder over BSV på en dag, hvor de måske spiller deres bedste kamp i hele sæsonen. Stor ros til hele holdet. Der blev fightet, spillet klogt, og alle bød ind, sagde Nikolaj Jacobsen. 

Han kunne se sine tropper være i spidsen det meste af tiden. Mads Mensah viste i de første minutter af kampen, at skudarmen så absolut ikke fejler noget, da han scorede kampens to første mål. 

Vi førte til 9-9 og 12-13, inden hjemmeholdet kom foran for første gang i kampen ved 13-12 efter 25 minutter. Alligevel gik vi til pausen med en føring på et mål. 

Vi kom bedst i gang efter pausen, hvor hjemmeholdets spil mere og mere udviklede sig til Kjellings enmandshær. Vi førte 23-20, og med et kvarter igen kom vi foran med fire mål for første gang. Johan Jakobsson var tilbage og scorede mange flotte og afgørende mål.

Selv om BSV gik offensivt i det sidste kvarter, formåede vi at bevare roen, og unge Nicolai Nygaard Pedersen kom ind og scorede et mål og fik tilkendt et straffekast, som Håvard Tvedten omsatte med stor sikkerhed. 

Vi øgede til føring på fem med fem minutter igen, og slaget var vundet. 

Stor ros til alle – ikke mindst den trofaste fan-skare iklædt rødt, der satte sit præg på stemningen i JYSK Arena. 

Sejren bringer os på andenpladsen i pulje med fem points. KIF Kolding har seks point, SønderjyskE fire point og BSV fire point. 

Næste slag står Skærtosdag kl. 17.10 i Gigantium, når SønderjyskE kommer på besøg. Der venter et nyt brag af en kamp, og du kan allerede sikre dig billet til kampen her på www.aalborghaandbold.dk

end of season sale

End-of-season-sale er nu i gang!

Gør et kup på en lang række merchandise-produkter på vores store udsalg! Klik forbi webshoppen med det samme og spar på alle disse produkter MH24-puden – førpris 199 kr., nu...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...

Håndbold i verdensklasse