MicrosoftTeams-image (3)

Torsdag møder vi de tyske mestre

Der er i den grad tophåndbold på programmet, når vi er på besøg hos de tyske mestre fra Kiel torsdag aften. Kampen fløjtes i gang kl. 18.45 i Wunderino Arena.

 

Det var lige ved og næsten, da vi sidste gang mødte THW Kiel efter en føring i store dele af kampen til de røde og hvide. Torsdag aften jagter vi revanchen.

 

Montpellier befinder sig på nuværende tidspunkt på førstepladsen á point med Kiel, inden de onsdag aften får besøg af norske Elverum.

 

Torsdagens kamp kan derfor blive en direkte duel om førstepladsen i toppen af Gruppe A, da vi før 7. spillerunde står noteret for otte point – lige i hælene af Kiel, som har blot et enkelt point mere.

Det giver os før kampen en tredjeplads, mens den tyske traditionsklub indtager andenpladsen.

 

Hele fem hold er stadig med i kampen om de to eftertragtede pladser øverst i tabellen efter den indledende gruppefase, som springer direkte til kvartfinalerne, da blot et enkelt point skiller Montpellier, Kiel, Szeged, Elverum og os.

 

Intet er derfor afgjort endnu, og de næste to kampe i EHF Champions League, som begge er mod de tyske mestre, kan blive afgørende for vores placering i gruppespillet.

 

Vi glæder os til at se de mange fans og samarbejdspartnere, der tager turen til Kiel for at støtte drengene. Kampen sendes live på TV3 Sport.

 

Vi er klar til kamp!

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...
arena-veszprem

Flyv med os til kvartfinalen i Veszprém!

Kom med Aalborg Håndbold og Rejsechefen til Champions League kvartfinalen i Veszprém! Nu har du mulighed for at rejse med holdet med privatfly til den vigtige kvartfinale i Veszprém. Afrejse...

Håndbold i verdensklasse