pokaler_header_new

Torsdag møder vi de tyske mestre

Der er i den grad tophåndbold på programmet, når vi er på besøg hos de tyske mestre fra Kiel torsdag aften. Kampen fløjtes i gang kl. 18.45 i Wunderino Arena.

 

Det var lige ved og næsten, da vi sidste gang mødte THW Kiel efter en føring i store dele af kampen til de røde og hvide. Torsdag aften jagter vi revanchen.

 

Montpellier befinder sig på nuværende tidspunkt på førstepladsen á point med Kiel, inden de onsdag aften får besøg af norske Elverum.

 

Torsdagens kamp kan derfor blive en direkte duel om førstepladsen i toppen af Gruppe A, da vi før 7. spillerunde står noteret for otte point – lige i hælene af Kiel, som har blot et enkelt point mere.

Det giver os før kampen en tredjeplads, mens den tyske traditionsklub indtager andenpladsen.

 

Hele fem hold er stadig med i kampen om de to eftertragtede pladser øverst i tabellen efter den indledende gruppefase, som springer direkte til kvartfinalerne, da blot et enkelt point skiller Montpellier, Kiel, Szeged, Elverum og os.

 

Intet er derfor afgjort endnu, og de næste to kampe i EHF Champions League, som begge er mod de tyske mestre, kan blive afgørende for vores placering i gruppespillet.

 

Vi glæder os til at se de mange fans og samarbejdspartnere, der tager turen til Kiel for at støtte drengene. Kampen sendes live på TV3 Sport.

 

Vi er klar til kamp!

ehf_flag

Her er vores CL-gruppe sæson 2022/23

Fredag formiddag blev de 16 hold i EHF Champions League sæson 2022/23 inddelt i to puljer, og det er derfor nu fastlagt, hvilke syv hold vi skal møde i det...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Vi skal spille EHF Champions League næste sæson!

Vi er blevet tildelt et wildcard til den største europæiske håndboldturnering. Mandag formiddag er det blevet offentliggjort, hvilke syv hold der får et wildcard – og en billet direkte ind...
clfinal42021

Vores CL-skæbne afgøres mandag

Syv wildcards er på spil til næste sæsons udgave af EHF Champions League, og mandag bliver det offentliggjort, hvilke hold disse tildeles – og hvem der derfor kan se frem...