pokaler_header_new

Totalt vanvittigt comeback gav sejr på 24-23 i Holstebro

Et af de mest vanvittige comebacks set i mange år i herreligaen sikrede os to meget vigtige point på den svære udebane i Holstebro. Vi var spillet helt ned i sækken af det fysisk hårdt spillende hjemmehold og var bagud 21-12 efter ni minutter i 2. halvleg.

Men med fem mål i træk på syv minutter fik vi troen på, at det kunne lade sig gøre. 21-17 stod der pludselig. Hjemmeholdet blev ramt af nerver og var uden struktur. Jesper Jensen satsede helhjertet med en ekstra markspiller hele 2. halvleg, og den taktik gav bonus samtidig med klogt spil. 

Ved 23-21 til hjemmeholdet med fem minutter fik Simon Hald en “tynd” udvisning, men alligevel kom vi på 23-23 på mål af Berggren og Christian Jensen. Hjemmeholdet var rystet. Vi havde pludseligt overtaget. Og med 40 sekunder igen scorede Emil Berggren til 24-23. Det var hans tredje mål ud af de fire sidste i en kamp, hvor han ellers ikke havde virket overbevisende. 

Hjemmeholdet havde bolden den sidste halve minut, men vi kæmpede forbilledligt i forsvaret, og kampene mundede ud i et forsøg fra Michael Damgaard fra 10 meter, som Søren Westphal klarede. 

Bagud med ni mål, tre misbrugte straffekast ud af fire, og en kamp, hvor vi også tabte målmandsduellen til Jonas Hansen i hjemmeholdets mål. Flot kæmpet drenge.

Igen viste vores egne unge spillere store klasse. Christian Jensen, Simon Hald og Martin Larsen scorede alle fire mål og havde deres store andel af sejren. 

En sejr, der blev hjulpet flot på vej af 100 medrejsende fans fra det nordjyske, som bakkede op både da det så sortest ud, og jublede om kap med spillerne, da sejren var hjemme. 

Sejren betyder, at vi cementerer andenpladsen og er nu syv point foran dagens modstander inden årets sidste runde, hvor vi næste lørdag kl. 16.00 tager imod Århus Håndbold i Gigantium. 

681F137B-CD5C-4FDA-B369-C5D408FA293A

Sejr i nordisk testkamp

Onsdag aften bød på et spændende nordisk brag, da vi tørnede sammen med Kolstad Håndball i en testkamp. Vi trak os sejrrigt ud af opgøret med slutcifrene 28-23 efter en...
rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...