pokal header web

Totalt vanvittigt comeback gav sejr på 24-23 i Holstebro

Et af de mest vanvittige comebacks set i mange år i herreligaen sikrede os to meget vigtige point på den svære udebane i Holstebro. Vi var spillet helt ned i sækken af det fysisk hårdt spillende hjemmehold og var bagud 21-12 efter ni minutter i 2. halvleg.

Men med fem mål i træk på syv minutter fik vi troen på, at det kunne lade sig gøre. 21-17 stod der pludselig. Hjemmeholdet blev ramt af nerver og var uden struktur. Jesper Jensen satsede helhjertet med en ekstra markspiller hele 2. halvleg, og den taktik gav bonus samtidig med klogt spil. 

Ved 23-21 til hjemmeholdet med fem minutter fik Simon Hald en “tynd” udvisning, men alligevel kom vi på 23-23 på mål af Berggren og Christian Jensen. Hjemmeholdet var rystet. Vi havde pludseligt overtaget. Og med 40 sekunder igen scorede Emil Berggren til 24-23. Det var hans tredje mål ud af de fire sidste i en kamp, hvor han ellers ikke havde virket overbevisende. 

Hjemmeholdet havde bolden den sidste halve minut, men vi kæmpede forbilledligt i forsvaret, og kampene mundede ud i et forsøg fra Michael Damgaard fra 10 meter, som Søren Westphal klarede. 

Bagud med ni mål, tre misbrugte straffekast ud af fire, og en kamp, hvor vi også tabte målmandsduellen til Jonas Hansen i hjemmeholdets mål. Flot kæmpet drenge.

Igen viste vores egne unge spillere store klasse. Christian Jensen, Simon Hald og Martin Larsen scorede alle fire mål og havde deres store andel af sejren. 

En sejr, der blev hjulpet flot på vej af 100 medrejsende fans fra det nordjyske, som bakkede op både da det så sortest ud, og jublede om kap med spillerne, da sejren var hjemme. 

Sejren betyder, at vi cementerer andenpladsen og er nu syv point foran dagens modstander inden årets sidste runde, hvor vi næste lørdag kl. 16.00 tager imod Århus Håndbold i Gigantium. 

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse