MicrosoftTeams-image (3)

Totalt vanvittigt comeback gav sejr på 24-23 i Holstebro

Et af de mest vanvittige comebacks set i mange år i herreligaen sikrede os to meget vigtige point på den svære udebane i Holstebro. Vi var spillet helt ned i sækken af det fysisk hårdt spillende hjemmehold og var bagud 21-12 efter ni minutter i 2. halvleg.

Men med fem mål i træk på syv minutter fik vi troen på, at det kunne lade sig gøre. 21-17 stod der pludselig. Hjemmeholdet blev ramt af nerver og var uden struktur. Jesper Jensen satsede helhjertet med en ekstra markspiller hele 2. halvleg, og den taktik gav bonus samtidig med klogt spil. 

Ved 23-21 til hjemmeholdet med fem minutter fik Simon Hald en “tynd” udvisning, men alligevel kom vi på 23-23 på mål af Berggren og Christian Jensen. Hjemmeholdet var rystet. Vi havde pludseligt overtaget. Og med 40 sekunder igen scorede Emil Berggren til 24-23. Det var hans tredje mål ud af de fire sidste i en kamp, hvor han ellers ikke havde virket overbevisende. 

Hjemmeholdet havde bolden den sidste halve minut, men vi kæmpede forbilledligt i forsvaret, og kampene mundede ud i et forsøg fra Michael Damgaard fra 10 meter, som Søren Westphal klarede. 

Bagud med ni mål, tre misbrugte straffekast ud af fire, og en kamp, hvor vi også tabte målmandsduellen til Jonas Hansen i hjemmeholdets mål. Flot kæmpet drenge.

Igen viste vores egne unge spillere store klasse. Christian Jensen, Simon Hald og Martin Larsen scorede alle fire mål og havde deres store andel af sejren. 

En sejr, der blev hjulpet flot på vej af 100 medrejsende fans fra det nordjyske, som bakkede op både da det så sortest ud, og jublede om kap med spillerne, da sejren var hjemme. 

Sejren betyder, at vi cementerer andenpladsen og er nu syv point foran dagens modstander inden årets sidste runde, hvor vi næste lørdag kl. 16.00 tager imod Århus Håndbold i Gigantium. 

Lemvig2

Første pointtab en realitet

Efter en energiforladt indsats på udebane mod Lemvig-Thyborøn måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag nøjes med uafgjort 30-30 i Herreligaen. Lørdag eftermiddag var Lemvig-Thyborøn Håndbold næste udfordring for Aalborg Håndbold i...
BF Nordjyske Wallpaper (skin) 2560 x 1440

Black Week starter fredag på webshoppen

Fredag, lørdag og søndag er der Black Week på webshoppen, ligesom der fredag fra 9-15 er åbent i Sparekassen Danmark Arena. Her kan man købe de flotte Black Edition spillertrøjer...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Patrick Wiecmach (4) Aalborg Håndbold

Wiesmach: Vi ved de kommer med alt de ejer og har

Lørdag eftermiddag går turen til Lemvig-Thyborøn, hvor hjemmeholdet er værter i 14. spillerunde i Herreligaen. Patrick Wiesmach ser her frem mod opgøret. Efter onsdagens thriller mod THW Kiel i Machineseeker...

Håndbold i verdensklasse