pokaler_header_new

Tradition for tætte kampe mod BSV – ny duel venter onsdag i Silkeborg

Efter en skuffelse er det altid rart, når næste opgave venter lige om hjørnet. Og det må siges at være tilfældet for Jesper Jensens tropper i denne uge. Nederlaget på 36-30 til HC Motor Zaporozhye i søndags i Champions League gjorde ondt, men allerede onsdag kl. 19.00 løber spillerne på banen i JYSK Arena i Silkeborg til det vanskelige opgør i Boxer Herreligaen mod Bjerringbro-Silkeborg.

Det er ligaens nummer to og tre, der mødes. Der er fem kampe tilbage i grundspillet, og vi er på andenpladsen med 32 point – fem flere end BSV på tredjepladsen med 27 point. BSV har et jagende felt af hold bag sig, og vi tager nu fat på de afgørende kampe om pladserne i de to puljer i slutspillet – og om at få point med over.

Det er igen i år således, at nummer 1, 4, 5 og 8 kommer i pulje sammen, og den anden pulje består af nummer 2,3,6 og 7.

Nummer et og to får to point med over, nummer tre og fire får et point med, mens nummer 5-8 ikke får point med. Sidste runde i grundspillet spilles 18. marts, og i dagene derefter lægges programmet for slutspillet. De seks kampe for hvert hold spilles i perioden 2.-26. april.

Bjerringbro-Silkeborg har ligesom os haft en sæson med mange skader, men har spillet færre kampe, da de ikke har deltaget i europæiske turneringer.

De to hold giver altid hinanden tætte kampe. Det var også tilfældet, da vi vandt 23-22 på hjemmebane i første runde – tilbage i oktober.

BSVs hold er  præget af mange profiler og rutinerede spillere som Søren Rasmussen i målet, Mads Christiansen, Michael V. Knudsen, Sebastian Skube, Stefan Hunstrup, Dennis Kirkegaard, Nikolaj Øris Nielsen, Rickard Lönn og Anders Hallberg.

I kulissen tripper skadede Kristian Kjelling for at komme i gang igen, og kampen vil vise, om han er til rådighed for sit hold.

Kampens dommere er Per Olesen og Claus Gramm Pedersen.
 

rene-jubel

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal. Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at...
lukas-skud

Tre spændende opgør venter i Norge

Torsdag ankom holdet til Arendal i Norge, hvor der over weekenden venter tre spændende opgør i træningsturneringen Skarpnes Invitational 2022. Allerede fredag aften er første kamp, hvor vi møder hjemmeholdet...
arena-kval-png.png

Tilmeldingen er åben til Develop Camp Efterår 2022

Vil du trænes af nogle af landets bedste trænere? Og drømmer du om at blive en bedre håndboldspiller? Så har du nu muligheden!Vi har netop åbnet for tilmeldingen til en...