MicrosoftTeams-image (3)

Kom til trænerseminar med Simon Dahl og Michael Bruun

Efterårets trænerseminar afvikles i Gigantium mandag 18. september kl. 17.30-21.00.

Aalborg Håndbold og Dansk Håndbold Nord inviterer til trænerseminar med Simon Dahl og Michael Bruun, hvor aftenens fokus vil være på henholdsvis forsvaret og målvogteren.

Michael Bruun vil vise en række øvelser med fokus på målvogteren, samt komme ind på forskellige problematikker i forbindelse med træningen af disse. Oplægget vil give inspiration til træningsøvelser, som kan tages med hjem i klubberne, og der vil slutteligt være fokus på målvogterens rolle i forbindelse med fløjskud.

Simon Dahl vil komme omkring forsvarsspillets kompleksitet og hvilke tendenser vi ser i nutidens håndboldspil. Oplægget vil fokusere på forsvarets rolle, og hvordan forsvarets færdigheder trænes, så det understøtter spillets udvikling.

Seminaret vil give trænere på alle niveauer inspiration til træningsøvelser, som kan benyttes hjemme i klubberne samt give fornyet viden om håndboldspillets forskellige facetter.
Seminaret vil lægge fokus på individuelle tekniske kompetencer gennem øvelser, der kan benyttes på flere årgange.

Aalborg Håndbolds U17- og U19-spillere vil fungere som medier, og der vil naturligvis være mulighed for at stille spørgsmål til oplægsholderne.

Program:

Kl. 17.30-18.00: Ankomst med mulighed for en kop kaffe

Kl. 18.00-19.15: Øvelses- og inspirationstræning med fokus på målvogteren ved Michael Bruun

Kl. 19.15-19.30: Pause + forfriskning

Kl. 19.30-20:45: Forsvarsspillets kompleksitet og tendenser ved Simon Dahl

Kl. 20.45-21.00: Tak for i dag

 

Tilmelding

Senest mandag 4. september.
Alternativt kan tilmelding foregå ved at sende en mail til LN@aalborghaandbold.dk med navn på klub, deltagere og faktura-adresse.

Priser

450,- inkl. Forplejning i form af kaffe og kage pr. deltager.

5 deltagere for 1.800 kr. (herefter 360 kr. pr. deltager)

Alle deltagere modtager efter seminaret et link med video samt et kursusbevis til brug ved eventuel ansøgning om tilskud/refusion fra de respektive kommuner.

 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK  Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi er meget sultne

Torsdag aften venter den første af tre mulige DM-semifinaler, når Skjern Håndbold gæster Sparekassen Danmark Arena. Læs optakt til kampen med anfører René Antonsen. Når Aalborg Håndbold løber på banen...

Håndbold i verdensklasse