MicrosoftTeams-image (3)

Kom til trænerseminar med Simon Dahl og Michael Bruun

Efterårets trænerseminar afvikles i Gigantium mandag 18. september kl. 17.30-21.00.

Aalborg Håndbold og Dansk Håndbold Nord inviterer til trænerseminar med Simon Dahl og Michael Bruun, hvor aftenens fokus vil være på henholdsvis forsvaret og målvogteren.

Michael Bruun vil vise en række øvelser med fokus på målvogteren, samt komme ind på forskellige problematikker i forbindelse med træningen af disse. Oplægget vil give inspiration til træningsøvelser, som kan tages med hjem i klubberne, og der vil slutteligt være fokus på målvogterens rolle i forbindelse med fløjskud.

Simon Dahl vil komme omkring forsvarsspillets kompleksitet og hvilke tendenser vi ser i nutidens håndboldspil. Oplægget vil fokusere på forsvarets rolle, og hvordan forsvarets færdigheder trænes, så det understøtter spillets udvikling.

Seminaret vil give trænere på alle niveauer inspiration til træningsøvelser, som kan benyttes hjemme i klubberne samt give fornyet viden om håndboldspillets forskellige facetter.
Seminaret vil lægge fokus på individuelle tekniske kompetencer gennem øvelser, der kan benyttes på flere årgange.

Aalborg Håndbolds U17- og U19-spillere vil fungere som medier, og der vil naturligvis være mulighed for at stille spørgsmål til oplægsholderne.

Program:

Kl. 17.30-18.00: Ankomst med mulighed for en kop kaffe

Kl. 18.00-19.15: Øvelses- og inspirationstræning med fokus på målvogteren ved Michael Bruun

Kl. 19.15-19.30: Pause + forfriskning

Kl. 19.30-20:45: Forsvarsspillets kompleksitet og tendenser ved Simon Dahl

Kl. 20.45-21.00: Tak for i dag

 

Tilmelding

Senest mandag 4. september.
Alternativt kan tilmelding foregå ved at sende en mail til LN@aalborghaandbold.dk med navn på klub, deltagere og faktura-adresse.

Priser

450,- inkl. Forplejning i form af kaffe og kage pr. deltager.

5 deltagere for 1.800 kr. (herefter 360 kr. pr. deltager)

Alle deltagere modtager efter seminaret et link med video samt et kursusbevis til brug ved eventuel ansøgning om tilskud/refusion fra de respektive kommuner.

 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-KIF Kolding  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold cruisede til sejr

Uden at spille sig ud sejrede Aalborg Håndbold onsdag aften over KIF Kolding, der måtte forlade Sparekassen Danmark Arena med et nederlag på 35-31. Efter lørdagens storsejr over GOG på...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Læs praktisk info til aftenens opgør mod KIF Kolding

Læs praktiske informationer til aftenens opgør i Herreligaen mod KIF Kolding. Husk at vi fejrer “Legendedag” hvor du kan møde Håvard Tvedten. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Norsten: Vi skal være klar fra start mod Kolding

Onsdag aften er Aalborg Håndbold tilbage på hjemmebanen i Sparekassen Danmark Arena, når KIF Kolding kommer på besøg til 7. runde i Herreligaen. Læs optakt med målmand Fabian Norsten. Efter...

Håndbold i verdensklasse