MicrosoftTeams-image (3)

Travl sommer med landshold for Aalborg Håndbold-talenter

Den står ikke på håndboldpause for Simon Hald og Christian Jensen, når vi har spillet sidste kamp søndag 31. maj. Tværtimod. Efter flere end 50 kampe med klubholdet i denne sæson gælder det opgaverne med det danske U 21-landshold.

Mandag 8. juni sætter U 21-landsholdet kursen mod den grønlandske hovedstad Nuuk, hvor der er træning og kampe frem til 15. juni. 8.-12. juli deltager holdet i Scandinavian Open, der spilles i Norge, og 19. juli – 2. august er holdet til VM i Brasilien, hvor Hald, Jensen og co. regnes blandt favoritterne.

Når VM er overstået, er det slut for Hald og Jensen med deltagelse på ungdomslandsholdene.  Deltagelsen ved VM betyder også, at de to spillere ikke er med i de første to uger af træningen hjemme i klubben. Cheftræner Jesper Jensen samler tropperne første gang mandag 20. juli.

Mens U-landsholds-epoken snart rinder ud for Simon Hald og Christian Jensen, er to andre Aalborg Håndbold-spillere klar til at indlede den karriere. Dansk Håndbold Forbund har netop udtaget den første trup til til det nye U 17-landshold, og her to af Aalborg Håndbolds nykårede danske mestre for U 16 udtaget til træning i Brøndby og efterfølgende landskampe i Frankrig mod Spanien, Frankrig og Polen i tidsrummet 22.-28. juni.

De to udtagne spillere er venstre backen Frederik Skoda, der har fået sin håndboldopdragelse i Nibe HK  og Nøvling IF, og højre backen Søren Mortensen, der kommer fra Aalestrup.
De to spillere er henholdsvis årgang 1998 og 1999.

Stort til lykke til de to med udtagelsen og held og lykke.
 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Praktiske informationer til torsdag aftens Champions League-kamp

Bliv klædt på til aftenens kamp med praktiske informationer om opgøret mod Paris Saint-Germain. Billetter Kampen er helt udsolgt. Skulle enkelte billetter blive frigivet fra sæsonkortholdere eller samarbejdspartnere vil de...

Håndbold i verdensklasse