pokaler_header_new

Travle mandskaber gør klar til top-braget i Gigantium på lørdag

Skiftevis kampe i ligaen og i Champions League. Midt i ugen og i weekenden. Det har været programmet for både Aalborg Håndbold og KIF Kolding København de seneste mange uger.

I sidste weekend var det så stop for Champions League indtil februar, hvor begge hold spiller de tre sidste runder. Begge hold har haft succes i Champions League og samtidig klaret sig godt i ligaen. Ligheden slår også igennem, når det drejer sig om flere skadede spillere undervejs.

Lørdag kl. 17.10 står vi så over for KIF Kolding København i et nyt top-brag i Gigantium med igen omkring 4.000 tilskuere på lægterne. Her har været hold haft ca. en uge til at forbe3rede sig til at kampe og pleje diverse skader hos spillerne.

KIF Kolding København har lagt sig i spidsen af ligaen, efter at alle hold har mødt hinanden en gang – med 23 point for 13 kampe. Skjern er nummer to med 20 point, og vi følger på tredjepladsen med 19 point.

Da vi mødtes i den første liga-kamp 31. august, sluttede det med en sejr på 22-21 til Kolding.

Du har fortsat mulighed for at sikre dig billet til kampen – her via hjemmesiden eller ved billethuset i foyeren i Gigantium før kampen.

 

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...