MicrosoftTeams-image (3)

Travle mandskaber gør klar til top-braget i Gigantium på lørdag

Skiftevis kampe i ligaen og i Champions League. Midt i ugen og i weekenden. Det har været programmet for både Aalborg Håndbold og KIF Kolding København de seneste mange uger.

I sidste weekend var det så stop for Champions League indtil februar, hvor begge hold spiller de tre sidste runder. Begge hold har haft succes i Champions League og samtidig klaret sig godt i ligaen. Ligheden slår også igennem, når det drejer sig om flere skadede spillere undervejs.

Lørdag kl. 17.10 står vi så over for KIF Kolding København i et nyt top-brag i Gigantium med igen omkring 4.000 tilskuere på lægterne. Her har været hold haft ca. en uge til at forbe3rede sig til at kampe og pleje diverse skader hos spillerne.

KIF Kolding København har lagt sig i spidsen af ligaen, efter at alle hold har mødt hinanden en gang – med 23 point for 13 kampe. Skjern er nummer to med 20 point, og vi følger på tredjepladsen med 19 point.

Da vi mødtes i den første liga-kamp 31. august, sluttede det med en sejr på 22-21 til Kolding.

Du har fortsat mulighed for at sikre dig billet til kampen – her via hjemmesiden eller ved billethuset i foyeren i Gigantium før kampen.

 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Ribe-Esbjerg Foto: Henrik Hansen

Larsen: Vi er klar til at vinde Slaget om Nordjylland

Martin Larsen ser frem til lørdag aftens spændende topopgør mod Mors-Thy Håndbold, der kommer til Sparekassen Danmark Arena som et af Herreligaens tre bedste hold. Tidligere på ugen blev det...
vlcsnap-2023-11-30-11h15m16s866

Aalborg Håndbold | Peter Larsen Kaffe

Se med når Henrik Møllgaard og Patrick Wiesmach besøger Peter Larsen Kaffes mikroristeri og udvælger en ny Aalborg Håndbold-kaffe, der lanceres til lørdagens kamp mod Mors-Thy Håndbold. Den nye kaffe...

Håndbold i verdensklasse