MicrosoftTeams-image (3)

Travle mandskaber gør klar til top-braget i Gigantium på lørdag

Skiftevis kampe i ligaen og i Champions League. Midt i ugen og i weekenden. Det har været programmet for både Aalborg Håndbold og KIF Kolding København de seneste mange uger.

I sidste weekend var det så stop for Champions League indtil februar, hvor begge hold spiller de tre sidste runder. Begge hold har haft succes i Champions League og samtidig klaret sig godt i ligaen. Ligheden slår også igennem, når det drejer sig om flere skadede spillere undervejs.

Lørdag kl. 17.10 står vi så over for KIF Kolding København i et nyt top-brag i Gigantium med igen omkring 4.000 tilskuere på lægterne. Her har været hold haft ca. en uge til at forbe3rede sig til at kampe og pleje diverse skader hos spillerne.

KIF Kolding København har lagt sig i spidsen af ligaen, efter at alle hold har mødt hinanden en gang – med 23 point for 13 kampe. Skjern er nummer to med 20 point, og vi følger på tredjepladsen med 19 point.

Da vi mødtes i den første liga-kamp 31. august, sluttede det med en sejr på 22-21 til Kolding.

Du har fortsat mulighed for at sikre dig billet til kampen – her via hjemmesiden eller ved billethuset i foyeren i Gigantium før kampen.

 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...

Håndbold i verdensklasse