pokaler_header_new

Tre Aalborg-spillere nomineret som verdens største talenter

Ikke færre end tre af Aalborg Håndbold-spillere er af det anerkendte håndbold-site www.handball-planet.com nomineret som verdens største talenter på deres position.

www.handball-planet.com har nomeret fire spillere på hver position, så samlet er 28 stortalenter med i afstemningen, som allerede er i gang.

Vores tre spillere, der er nomineret, er stregspiller Simon Hald, 20 år, Christian Jensen, højre fløj, 19 år og Sander Sagosen, playmaker, 19 år.

Aalborg Håndbold er sammen med Kadetten Schaffhausen, Schweiz, og Celje, Slovenien, ene om at have tre spillere blandt de 28 nominerede.

Ud over vores tre spillere er yderligere tre danskere nomineret. Det er målmanden Sebastian Frandsen, Ribe, Esbjerg, Magnus Landin og Lasse Andersson, KIF Kolding København.

De nominerende er fundet efter indstillinger 11 internationalet håndboldjournalister fra 11 forskellige lande.

Gå allerede nu ind på www.handball-planet.com og stem på vores spillere.

2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...
fælles-jubel-png

Lørdag venter sæsonens første testkamp

Knap to uger efter sæsonens første arbejdsdag venter den første af seks testkampe forud for sæsonen. Vi starter lørdag eftermiddag i Fjerritslev, når der fløjtes til kampstart kl. 13.00 i...
holst-png

Andreas Holst skifter til franske Montpellier

Efter fem år i Aalborg Håndbold fortsætter Andreas Holst sin karriere i Frankrig. Andreas fik muligheden for at søge nye veje grundet begrænset spilletid, og han har de seneste to...