MicrosoftTeams-image (3)

Tre Aalborg-spillere nomineret som verdens største talenter

Ikke færre end tre af Aalborg Håndbold-spillere er af det anerkendte håndbold-site www.handball-planet.com nomineret som verdens største talenter på deres position.

www.handball-planet.com har nomeret fire spillere på hver position, så samlet er 28 stortalenter med i afstemningen, som allerede er i gang.

Vores tre spillere, der er nomineret, er stregspiller Simon Hald, 20 år, Christian Jensen, højre fløj, 19 år og Sander Sagosen, playmaker, 19 år.

Aalborg Håndbold er sammen med Kadetten Schaffhausen, Schweiz, og Celje, Slovenien, ene om at have tre spillere blandt de 28 nominerede.

Ud over vores tre spillere er yderligere tre danskere nomineret. Det er målmanden Sebastian Frandsen, Ribe, Esbjerg, Magnus Landin og Lasse Andersson, KIF Kolding København.

De nominerende er fundet efter indstillinger 11 internationalet håndboldjournalister fra 11 forskellige lande.

Gå allerede nu ind på www.handball-planet.com og stem på vores spillere.

end of season sale

End-of-season-sale er nu i gang!

Gør et kup på en lang række merchandise-produkter på vores store udsalg! Klik forbi webshoppen med det samme og spar på alle disse produkter MH24-puden – førpris 199 kr., nu...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...

Håndbold i verdensklasse