pokaler_header_new

Tre afgørende kampe på ni dage venter forude

Pokalkamp ude mod Ribe-Esbjerg fredag 27. april kl. 19.00
Kamp i slutspillet ude mod Bjerringbro-Silkeborg onsdag 2. maj kl. 19.00
Kamp i slutspillet hjemme mod Viborg HK søndag 6. maj kl. 17.20

– Det er tre meget vigtige kampe for os på ni dage. Først skal vi videre i pokalturneringen for at forfølge en af de sportslige målsætninger for næste sæson, nemlig igen at deltage i Final4, og dernæst vil vi kæmpe med alt, hvad vi har,  for at sikre os point nok til at  komme i semifinalen og gerne derfra videre til finalen, siger direktør Jan Larsen.

– Vi forudser en vanskelig pokalkamp i Ribe. De har været suveræne i 1. division, og ikke mindst på hjemmebane vil holdet med flere tidligere liga-spillere gøre alt for at besejre os, så vi skal være klar fra første fløjt, siger Jan Larsen.

Karantæne-ramte Jonas Larholm er klar til at spille pokalkampen i Ribe, men til gengæld uden for med karantæne, når det onsdag 2. maj går løs i Kjellerup mod Bjerringbro-Silkeborg.

– Det er en knald eller fald kamp for begge hold, og jeg håber, at vort hold får lige så stor opbakning på lægterne som tilfældet var i Viborg. Det betyder meget for holdet, og det er sæsonens måske vigtigste kamp, der kan afgøre, om vi skal i semifinalen eller ikke, siger Jan Larsen, der opfordrer fans til at tilmelde sig support-klubbens tur på www.aahs.dk eller selv køre til Kjellerup. Kører du/I selv, er det muligt på forhånd at reservere billetter på info@aalborghaandbold.dk.

Efter kampen i Kjellerup mod BSV følger endnu en afgørende kamp, nemlig hjemme i Gigantium søndag 6. maj kl. 17.20 mod Viborg HK. Du kan bestille billet til denne kamp her på hjemmesiden, ligesom du kan tilmelde dig spisningen i Carlsberg Caféen før kampen på www.aalborghaandbold.dk/quicklinks/events, så får du oplæg til kampen og deltager i lodtrækningen om fine præmier.

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...