MicrosoftTeams-image (3)

Tre mulige navne til nyt skovområde udvalgt til afstemning

Giv din stemme på hvilket navn energiselskabet b.energy og Aalborg Håndbolds nye skov skal have, når den indvies fredag eftermiddag.

Begge parter vil plante mere end 10.000 træer i Aalborg, hvilket sker i samarbejde med organisationen Plant et Træ og Aalborg Kommune.

Efter en indledende runde, hvor fans har stillet forslag til navne, har en jury fra Aalborg Håndbold fundet frem til de tre finalenavn der skal stemmes om.

De tre navne er:

  • Stjerneskoven
  • Tremeterskoven
  • Engskoven

Stor indvielse fredag

Afstemningen er aktiv til og med onsdag 16. november, og det endelige navn afsløres af Aalborgs borgmester Thomas Kastrup Larsen på fredag den 18. november.

Det sker i forbindelse med indvielsen af skovområdet på fredag kl. 14:00 ved Anna Anchers Vej i Aalborg.

Her vil også spillere og ledere fra Aalborg Håndbold deltage, og alle fans er også meget velkomne til møde op til indvielsen.

Om projektet

Skovrejsningen vil være med til at forbedre biodiversiteten, ligesom borgere og naturelskere i Aalborg også kan glæde sig til et nyt grønt område, der placeres ved Sofiendal Enge i det syd-vestlige Aalborg.

Udover at være officiel samarbejdspartner med Aalborg Håndbold er b.energy mere end bare et elselskab. Virksomheden tilbyder således en række klimavenlige og bæredygtige løsninger, og for hver ny kunde b.energy får plantes et nyt træ.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...
arena-veszprem

Flyv med os til kvartfinalen i Veszprém!

Kom med Aalborg Håndbold og Rejsechefen til Champions League kvartfinalen i Veszprém! Nu har du mulighed for at rejse med holdet med privatfly til den vigtige kvartfinale i Veszprém. Afrejse...

Håndbold i verdensklasse