pokal header web

Tre på stribe jagtes i Esbjerg

På torsdag er der igen ligahåndbold på programmet, når vi ude mod Ribe-Esbjerg HH skal forsøge at hente tredje ligasejr på stribe. Kampstart er kl. 19.30, og opgøret kan følges på TV2 Sport.

Sæsonstarten er gået lige efter planen for vores vedkommende med to ligasejre ud af to mulige og en kvalifikation til Santander Cuppens kvartfinale.

Torsdagens sydvestjyske modstander har derimod fået en mere ujævn start på sæsonen. Først blev de slået ud af TTH Holstebro i Santander Cuppen, og sidenhen er det blevet til to nederlag i de første tre ligakampe mod henholdsvis Bjerringbro-Silkeborg og TTH Holstebro.

Ribe-Esbjerg har haft stor udskiftning henover sommeren, og de har tilføjet flere yderst kompetente spillere. Det omfatter bl.a. sidste års bundesliga-spillere i form af Kasper Kvist, Rúnar Kárason og Jacob Heinl samt målmand Søren Rasmussen og bagspiller Nicolai Pedersen, der var to af den danske ligas helt store profiler.

I forvejen rådede sydvestjyderne over profiler som bl.a. Lukas Karlsson og Miha Zvizej. Det er derfor et rigtigt slagkraftigt hold, som den nye træner Lars Walther står i spidsen for.

Vores forsøg på at hente tredje sejr i streg bliver derfor ingen nem opgave, men vi vil tage mod Esbjerg med troen på, at vi kan vende hjem til Aalborg fortsat med maksimumpoint.

De seneste seks indbyrdes opgør har givet tre sejre til hvert mandskab – dog med os som sejrherrer i de seneste tre, og denne stime går vi benhårdt efter at udbygge ligeledes, selvom det bliver en svær udfordring torsdag aften i Blue Water Dokken.

Der er kampstart kl. 19.30, og opgøret kan følges direkte på TV2 Sport.

 

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse