MicrosoftTeams-image (3)

Tre på stribe jagtes i Esbjerg

På torsdag er der igen ligahåndbold på programmet, når vi ude mod Ribe-Esbjerg HH skal forsøge at hente tredje ligasejr på stribe. Kampstart er kl. 19.30, og opgøret kan følges på TV2 Sport.

Sæsonstarten er gået lige efter planen for vores vedkommende med to ligasejre ud af to mulige og en kvalifikation til Santander Cuppens kvartfinale.

Torsdagens sydvestjyske modstander har derimod fået en mere ujævn start på sæsonen. Først blev de slået ud af TTH Holstebro i Santander Cuppen, og sidenhen er det blevet til to nederlag i de første tre ligakampe mod henholdsvis Bjerringbro-Silkeborg og TTH Holstebro.

Ribe-Esbjerg har haft stor udskiftning henover sommeren, og de har tilføjet flere yderst kompetente spillere. Det omfatter bl.a. sidste års bundesliga-spillere i form af Kasper Kvist, Rúnar Kárason og Jacob Heinl samt målmand Søren Rasmussen og bagspiller Nicolai Pedersen, der var to af den danske ligas helt store profiler.

I forvejen rådede sydvestjyderne over profiler som bl.a. Lukas Karlsson og Miha Zvizej. Det er derfor et rigtigt slagkraftigt hold, som den nye træner Lars Walther står i spidsen for.

Vores forsøg på at hente tredje sejr i streg bliver derfor ingen nem opgave, men vi vil tage mod Esbjerg med troen på, at vi kan vende hjem til Aalborg fortsat med maksimumpoint.

De seneste seks indbyrdes opgør har givet tre sejre til hvert mandskab – dog med os som sejrherrer i de seneste tre, og denne stime går vi benhårdt efter at udbygge ligeledes, selvom det bliver en svær udfordring torsdag aften i Blue Water Dokken.

Der er kampstart kl. 19.30, og opgøret kan følges direkte på TV2 Sport.

 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp som Thomas Arnoldsen i sær ser frem til mod sin tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse