MicrosoftTeams-image (3)

Tre tætte testkampe venter i weekenden i Kragerø i Norge

Efter to testkampe mod Drammen HK og Skjern Håndbold sætter Aron Kristjansson og drengene kursen mod Kragerø i Telemarken i Norge, hvor der venter tre spændende testkampe på under to døgn.

Kragerø Resort Elite Cup hedder turneringen, og vores modstandere er TTH Holstebro, ØIF Arendal fra Norge og det kroatiske hold, NEXE, der sluttede på andenpladsen i den hjemlige turnering i sidste sæson.

Truppen rejser fra Aalborg tidligt fredag morgen, sejler Hirtshals-Larvik og er fremme i Kragerø ved 14-tiden. Vi indleder kl. 19.30 med kampen mod TTH Holstebro, sidste sæsons sølvvinder i den hjemlige liga.

Lørdag kl. 14.00 møder vi norske ØIF Arendal, der vandt grundspillet i den bedste norske række sidste sæson. På holdet er blandt andre Lars Jakobsen, der tidligere har spillet for Team Vesthimmerland.

Vi slutter turneringen søndag kl. 13.00 mod NEXE, og straks efter kampen sættes kursen mod Aalborg.

Aron Kristjansson må fortsat undvære den svenske landsholdsmålmand, Mikael Aggefors, der er på vej hjem fra OL med det svenske landshold. Han erstattes i truppen af U 18-keeperen Rasmus Thomasberg Poulsen.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Praktiske informationer til torsdag aftens Champions League-kamp

Bliv klædt på til aftenens kamp med praktiske informationer om opgøret mod Paris Saint-Germain. Billetter Kampen er helt udsolgt. Skulle enkelte billetter blive frigivet fra sæsonkortholdere eller samarbejdspartnere vil de...

Håndbold i verdensklasse