pokaler_header_new

Tre tophold tester formen i Jutlander Bank Cup fredag

Der er mindre end to uger til, at Bjerringbro-Silkeborg, KIF Kolding København og Aalborg Håndbold står foran 1/8-finaler i Landspokalturneringen og premieren på Boxer Herreligaen.

I morgen, fredag, tester de tre hold den aktuelle form mod hinanden i en mini-turnering i Jutlander Bank Arena, hvor Aalborg Håndbold og BSV åbner turneringen med indbyrdes kamp kl. 18.15. Derefter spilles frem til ca. kl. 21.30, hvor Jutlander Bank overrækker en check på 10.000 kr. til det vindende hold.

Det er nummer 1,3 og 4 fra sidste sæson,  der mødes, og der er lejlighed til at se flere nye spillere på holdene i aktion. Hos Aalborg Håndbold byder vi velkommen til Andreas Palicka, Aron Edvardsson, Jesper Meinby, René Antonsen og Mikkel Ibsen, mens KIF København København blandt andre præsenterer russeren Konstantin Igropulo som erstatning for Kim Andersson, og BSV kommer med Nikolaj Markussen, Rasmus Jensen, Johan Hansen og målmand Kasper Larsen som nye spillere.

Reglerne for turneringen er bl.a., at kampene ikke kan slutte uafgjort. Der skal derfor skydes straffekast, hvis det står lige efter 2 x 20 minutter.

De tre kampe dømmes alle af Martin Gjeding og Mads Hansen.

Du har mulighed for at købe billet til Jutlander Bank Cup på www.aalborghaandbold.dk. Borgmester Thomas Kastrup-Larsen og rådmand Mads Duedahl forestår den officielle åbning kl. 18.00, hvorefter sangstjernen Basim underholder, indtil kampstart kl. 18.15.

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...