MicrosoftTeams-image (3)

Tredje sejr på stribe – efter usikker præstation mod Nordsjælland

Efter den tredje hjemmesejr på stribe i Jutlander Ban Arena er vi nu på en delt andenplads i Boxer Herreligaen. Inden sejren på 27-25 over Nordsjælland Håndbold var en kendsgerning, var vi vidne til en meget ustabil og usikker præstation af hjemmeholdet. Vi vandt reelt kampen på 25 minutters godkendt spil, nemlig de sidste 10 minutter af 1. halvleg og det første kvarter af 2. halvleg.

Venstre fløjen Buster Juul førte igen an i løjerne og blev topscorer med 10 mål på en stort set fejlfri indsats over 60 minutter. Han er sikker fra fløjen og på straffekast. Martin Larsen var med sine otte fuldtræffere ene om at holde niveauet af bagspillerne. 

Vi kom foran 3-1, men fra 4-4 efter godt seks minutters spil, var det Nordsjælland, der førte an. Vi var ikke klar i vores returløb, så de fik mange lette mål på den konto, ligesom vi ikke tacklede igennem på især deres højre back, som kom let til sine scoringer.

Vi fik kontakt igen ved 13-13 med fem minutter til pausen og lukkede halvlegen fornuftigt af til føring på 15-13.

Føringen på to mål blev bevaret frem til 17-15, hvorefter vi trak yderligere fra og reelt afgjorde kampen ved at øge til 22-16 og 23-17 efter et kvarters spil. Så gik vi igen i stå, og på fire scoringer til 23-21 spillede sjællænderne sig ind i kampen igen med syv minutter tilbage.

Det blev 26-24, og med halvandet minut tilbage klarede Andreas Palicka et straffekast. Det blev alligevel 26-25, inden Bsuter Juul sluttede scoringen til 27-25 på straffekast.

Vi var uden de to langtidsskadede, Søren Westphal og Olafur Gustafsson, ligesom Håvard Tvedten heller ikke er klar endnu. Christian Jensen var heller ikke på banen, da han han problemer med det ene knæ.

Næste opgave er næste lørdag på udebane mod GOG, der i øjeblikket fører ligaen med et point ned til os og de andre hold på andenpladsen, nemlig Århus Håndbold og KIF Kolding København.

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse