MicrosoftTeams-image (3)

Tredje sejr på stribe – efter usikker præstation mod Nordsjælland

Efter den tredje hjemmesejr på stribe i Jutlander Ban Arena er vi nu på en delt andenplads i Boxer Herreligaen. Inden sejren på 27-25 over Nordsjælland Håndbold var en kendsgerning, var vi vidne til en meget ustabil og usikker præstation af hjemmeholdet. Vi vandt reelt kampen på 25 minutters godkendt spil, nemlig de sidste 10 minutter af 1. halvleg og det første kvarter af 2. halvleg.

Venstre fløjen Buster Juul førte igen an i løjerne og blev topscorer med 10 mål på en stort set fejlfri indsats over 60 minutter. Han er sikker fra fløjen og på straffekast. Martin Larsen var med sine otte fuldtræffere ene om at holde niveauet af bagspillerne. 

Vi kom foran 3-1, men fra 4-4 efter godt seks minutters spil, var det Nordsjælland, der førte an. Vi var ikke klar i vores returløb, så de fik mange lette mål på den konto, ligesom vi ikke tacklede igennem på især deres højre back, som kom let til sine scoringer.

Vi fik kontakt igen ved 13-13 med fem minutter til pausen og lukkede halvlegen fornuftigt af til føring på 15-13.

Føringen på to mål blev bevaret frem til 17-15, hvorefter vi trak yderligere fra og reelt afgjorde kampen ved at øge til 22-16 og 23-17 efter et kvarters spil. Så gik vi igen i stå, og på fire scoringer til 23-21 spillede sjællænderne sig ind i kampen igen med syv minutter tilbage.

Det blev 26-24, og med halvandet minut tilbage klarede Andreas Palicka et straffekast. Det blev alligevel 26-25, inden Bsuter Juul sluttede scoringen til 27-25 på straffekast.

Vi var uden de to langtidsskadede, Søren Westphal og Olafur Gustafsson, ligesom Håvard Tvedten heller ikke er klar endnu. Christian Jensen var heller ikke på banen, da han han problemer med det ene knæ.

Næste opgave er næste lørdag på udebane mod GOG, der i øjeblikket fører ligaen med et point ned til os og de andre hold på andenpladsen, nemlig Århus Håndbold og KIF Kolding København.

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse