pokaler_header_new

Triumfen mod Kolding skal følges op med sejr på fredag i Gigantium

Der er ikke tid til at hvile på laurbærrene for Jesper Jensens tropper efter den flotte kamp og sejren over KIF Kolding København i Gigantium tirsdag. Det er hverdag igen, og allerede fredag kl. 18.00 gælder det kampen mod Mors-Thy Håndbold på samme bane – og igen med et stort og veloplagt publikum på lægterne. 

De to dejlige point mod KIF Kolding København får alvor først stor værdi ved at følge den op med en ny sejr mod Mors-Thy Håndbold. Andenpladsen skal forsvares inden vanskelige udekampe i næste uge mod Skjern Håndbold onsdag og Team Tvis Holstebro lørdag. 

Det smager altid lidt af lokalopgør, når vi møder Mors-Thy Håndbold, og derfor er ekstra spænding i kampen. Det så vi sidst, da vi mødtes i Nykøbing for to måneder siden, hvor vi med nød og næppe hev en kneben sejr hjem. 

Mors-Thy Håndbold er i øjeblikket på 9. pladsen i Boxer Herreligaen og kæmper for en plads blandt de otte hold, der kommer i slutspillet senere på sæsonen. Holdet har en sikker sidste skanse i Dane Sijan, og bagkæden består af spillere, der har spillet sammen i flere sæsoner og gør det bedre og bedre. Jac Karlsson styrer spillet og har Tobias Ellebæk og Jesper Meinby på siderne. På stregen stærke Asbjørn Madsen og Christoffer Cichosz. 

Vi kan spille med lige så stor sikkerhed som i tirsdag – altså uden tekniske fejl og score på vores chancer på Dane Sijan, så han ikke får mulighed for sætte kontraer i gang. 

Kampen spilles fredag kl. 18.00 og fløjtes af Leif Poulsen og Henrik Mortensen. 

Hvis du ikke allerede har sikret dig billet til kampem, kan du gøre det på www.aalborghaandbold.dk eller ved indgangen. 

 

Skjern_180822

Nederlag i sidste test

Torsdagens testkamp mod Skjern Håndbold endte med et nederlag på 28-25. I en godt fyldt Vadumhal blev første halvleg indledt som lyn og torden med en velspillende nordjysk offensiv, samt...
skjern-png.png

Sidste testkamp i aften

Kl. 18.30 i Vadum står Aalborg Håndbold over for Skjern Håndbold, der er modstanderen i sidste testkamp inden tirsdagens Super Cup. Opgøret bliver således den sjette og sidste testkamp, hvor...
termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...