MicrosoftTeams-image (3)

Triumfen mod Kolding skal følges op med sejr på fredag i Gigantium

Der er ikke tid til at hvile på laurbærrene for Jesper Jensens tropper efter den flotte kamp og sejren over KIF Kolding København i Gigantium tirsdag. Det er hverdag igen, og allerede fredag kl. 18.00 gælder det kampen mod Mors-Thy Håndbold på samme bane – og igen med et stort og veloplagt publikum på lægterne. 

De to dejlige point mod KIF Kolding København får alvor først stor værdi ved at følge den op med en ny sejr mod Mors-Thy Håndbold. Andenpladsen skal forsvares inden vanskelige udekampe i næste uge mod Skjern Håndbold onsdag og Team Tvis Holstebro lørdag. 

Det smager altid lidt af lokalopgør, når vi møder Mors-Thy Håndbold, og derfor er ekstra spænding i kampen. Det så vi sidst, da vi mødtes i Nykøbing for to måneder siden, hvor vi med nød og næppe hev en kneben sejr hjem. 

Mors-Thy Håndbold er i øjeblikket på 9. pladsen i Boxer Herreligaen og kæmper for en plads blandt de otte hold, der kommer i slutspillet senere på sæsonen. Holdet har en sikker sidste skanse i Dane Sijan, og bagkæden består af spillere, der har spillet sammen i flere sæsoner og gør det bedre og bedre. Jac Karlsson styrer spillet og har Tobias Ellebæk og Jesper Meinby på siderne. På stregen stærke Asbjørn Madsen og Christoffer Cichosz. 

Vi kan spille med lige så stor sikkerhed som i tirsdag – altså uden tekniske fejl og score på vores chancer på Dane Sijan, så han ikke får mulighed for sætte kontraer i gang. 

Kampen spilles fredag kl. 18.00 og fløjtes af Leif Poulsen og Henrik Mortensen. 

Hvis du ikke allerede har sikret dig billet til kampem, kan du gøre det på www.aalborghaandbold.dk eller ved indgangen. 

 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Nordsjælland Håndbold Foto: Henrik Hansen

Skive fH er første modstander i Santander Cup

Aalborg Håndbolds første skridt på vejen mod en ny Final4-deltagelse går via Skive fH tirsdag aften. Læs optakt til kampen med Marinus Munk. Efter skuffelsen i årets pokalfinale begynder vejen...
BSH-14

Ny storsejr sikrer semifinaleplads

Med cifrene 22-33 knuste Aalborg Håndbold dagens modstander fra Bjerringbro-Silkeborg. Niklas Landin med redningsprocent på 45,45%, mens Mads Hoxer og Aleks Vlah hver scorede seks mål. Efter sejre i slutspillets...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...

Håndbold i verdensklasse