pokal header web

TTH Holstebro er næste udfordring

Lørdag eftermiddag venter en ny udfordring for Aalborg Håndbold, når TTH Holstebro gæster Sparekassen Danmark Arena til et vigtigt opgør i HTH Herreligaen. Målmand Simon Gade ser her frem mod kampen.

Efter torsdag aftens imponerende sejr på 30-28 over GOG i Machineseeker EHF Champions League, gælder det for Aalborg Håndbold om at fastholde momentum til lørdagens kamp.

– Hvordan man har det dagen derpå efter en indsats som den mod GOG? Man har det rigtig godt, og det var en fed oplevelse derinde, hvor vi kom afsted med et godt resultat, lyder det fredag fra målvogter Simon Gade, der i høj grad var med til at sikre gårsdagens sejr.

– Man kan selvfølgelig godt mærke i kroppen kan godt at man har spillet kamp i går, men for mit vedkommende er det ikke noget voldsomt.

– Dagen i dag har vi brugt til at se en del video og forberede os på kampen i morgen, og så har vi selvfølgelig fået restitueret godt, og trænet med Kim (fysisk træner Kim Lynge, red.). Så vi har fået gjort det man hver især har behov for, men det er meget individuelt afhængig af hvordan det gik den enkelte i går, forklarer Simon Gade videre, inden fokus rettes mod morgendagens modstander fra TTH Holstebro, hvor Simon Gade tidligere optrådte, inden skiftet til Aalborg Håndbold.

Sæsonens første opgør mod vestjyderne endte med en nordjysk sejr på 26-23 på udebane, i en kamp hvor man ved pausen var bagud ved stillingen 12-9, men i anden halvleg fik vendt tingene, inden man med 10 minutter igen trak afgørende fra og afgjorde kampen.

Vi vil gøre alt for at vinde grundspillet, så en sejr er påkrævet i morgen. Derfor skal vi prøve at ramme det rigtige spændingsniveau, spille hinanden gode og komme i de samme gode situationer som vi gjorde mod GOG

Gæsterne går ind til lørdagens kamp med 20 point for 23 kampe, hvilket rækker til en øjeblikkelig 8. plads og dermed en plads i slutspillet. Kampen om netop den plads er dog tæt, i det Ribe-Esbjerg HH har samme pointtal, mens SønderjyskE med 18 point er lige i hælene på vestjyderne.

På formbarometeret har man siden genstarten af HTH Herreligaen i februar præsteret en sejr, en uafgjort og tre nederlag.

– Hvad jeg husker fra første møde med TTH i sæsonen? Jeg husker i hvert tilfælde, at de fik spoleret meget af vores angrebsspil med et godt aggressivt forsvar, samt at vi i første halvleg aldrig rigtig fandt rytme. Det var tæt hele vejen, men vi trak heldigvis fra til sidst og tog de to point.

– Kampen i morgen bliver selvfølgelig ikke det samme som torsdag aften, da det ikke er en ren knald-eller-fald kamp, men det er det så alligevel på sin vis, på grund af kampens betydning. Vi vil gøre alt for at vinde grundspillet, så en sejr er påkrævet i morgen. Derfor skal vi prøve at ramme det rigtige spændingsniveau, spille hinanden gode og komme i de samme gode situationer som vi gjorde mod GOG, analyserer målvogteren, der også har et stort ønske til de mange Aalborg Håndbold-fans der igen er klar på lægterne lørdag eftermiddag.

– Jeg synes at kampen mod GOG var et foreløbigt stemningshøjdepunkt i denne sæson, og det er fedt at mærke, at publikum ved når vi har brug for støtten for at klare skærene. I de situationer opstår der en speciel synergi mellem os og dem, og det håber jeg, at både de og vi kan lykkes med igen i morgen, afrunder Simon Gade.

Lørdagens kamp fløjtes i gang kl. 16.10, og der resterer endnu få ledige billetter til kampen.

Køb billetter her.

Har man ikke mulighed for at være del af oplevelsen i Sparekassen Danmark Arena kan kampen også følges direkte på TV2 med optakt

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse