pokaler_header_new

Turen går til Ringsted

Tirsdag aften venter vores næstsidste kamp i HTH Herreligaens grundspil, når vi på udebane møder TMS Ringsted. Kampstart er kl. 18.30, og opgøret kan følges direkte på TV2 Sport.

Med kun to kampe tilbage er alt fortsat i spil, og der venter os derfor et uhyre vigtigt opgør i Dansk Kabel TV Arena tirsdag aften.

Top 3 er fortsat helt åben, og vi kan med to sejre i de sidste to kampe sikre os den andenplads, vi i øjeblikket indtager.

To sejre kan ligeledes være nok til at overhale GOG på førstepladsen – det kræver dog, at fynboerne taber en af deres to resterende kampe. Sætter vi derimod point til i en af de tilbageværende kampe, kan TTH Holstebro ligeledes overhale os i tabellen. Vi møder i øvrigt vestjyderne på hjemmebane i sidste spillerunde. Se ligastillingen her. 

Først og fremmest gælder det dog TMS Ringsted, og der venter os en på mange måder svær udekamp mod et utvivlsomt sultent hjemmehold.

Ringsted-mandskabet kæmper en drabelig kamp i bunden af tabellen med Lemvig-Thyborøn om at undgå den direkte nedrykning. I sidste uge besejrede sjællænderne KIF Kolding, og de kravlede derfor et point for Lemvig-Thyborøn i tabellen.

Man kan altså roligt sige, at HTH Herreligaen spidser til. Tirsdagens kamp er ingen undtagelse, og der er særdeles vigtige point på spil i begge ender af tabellen – og du kan som nævnt se med direkte på TV2 Sport. 
 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...