MicrosoftTeams-image (3)

Turen går til Skjern

Lørdag eftermiddag skal vi igen i aktion, hvor der venter os en spændende udfordring på udebane mod Skjern i HTH Herreligaen.

Den seneste periode har budt på IHF Super Globe og senest en EHF Champions League kamp, og efter knap to uger uden ligahåndbold retter vi nu igen blikket mod den hjemlige liga. 

Efter et nederlag i ligapremieren har vi vundet de seneste fem kampe, og vi jagter derfor nu den sjette ligasejr på stribe.

Lørdagens modstander er et point efter os i tabellen med 9 point efter deres første syv kampe, og der venter derfor et spændende opgør med to vigtige point på spil.

Kampstart er kl. 16.10, og er du ikke én af de knap 100 Aalborg-tilhængere, der tager turen til Skjern, kan opgøret følges direkte på TV2. 

EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Aleks Olah og Gøran Søgaard Johannessen

Returkamp mod Kolstad onsdag

Onsdag aften er der returopgør i Machineseeker EHF Champions League mod de norske mestre fra Kolstad, et opgør som Aleks Vlah her ser frem til. Efter lørdagens skuffende 30-30 resultat...
Lemvig2

Første pointtab en realitet

Efter en energiforladt indsats på udebane mod Lemvig-Thyborøn måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag nøjes med uafgjort 30-30 i Herreligaen. Lørdag eftermiddag var Lemvig-Thyborøn Håndbold næste udfordring for Aalborg Håndbold i...
BF Nordjyske Wallpaper (skin) 2560 x 1440

Black Week starter fredag på webshoppen

Fredag, lørdag og søndag er der Black Week på webshoppen, ligesom der fredag fra 9-15 er åbent i Sparekassen Danmark Arena. Her kan man købe de flotte Black Edition spillertrøjer...

Håndbold i verdensklasse