MicrosoftTeams-image (3)

Turen går til Skjern

Lørdag eftermiddag skal vi igen i aktion, hvor der venter os en spændende udfordring på udebane mod Skjern i HTH Herreligaen.

Den seneste periode har budt på IHF Super Globe og senest en EHF Champions League kamp, og efter knap to uger uden ligahåndbold retter vi nu igen blikket mod den hjemlige liga. 

Efter et nederlag i ligapremieren har vi vundet de seneste fem kampe, og vi jagter derfor nu den sjette ligasejr på stribe.

Lørdagens modstander er et point efter os i tabellen med 9 point efter deres første syv kampe, og der venter derfor et spændende opgør med to vigtige point på spil.

Kampstart er kl. 16.10, og er du ikke én af de knap 100 Aalborg-tilhængere, der tager turen til Skjern, kan opgøret følges direkte på TV2. 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK  Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi er meget sultne

Torsdag aften venter den første af tre mulige DM-semifinaler, når Skjern Håndbold gæster Sparekassen Danmark Arena. Læs optakt til kampen med anfører René Antonsen. Når Aalborg Håndbold løber på banen...

Håndbold i verdensklasse