pokaler_header_new

Turen går til Skjern

Lørdag eftermiddag skal vi igen i aktion, hvor der venter os en spændende udfordring på udebane mod Skjern i HTH Herreligaen.

Den seneste periode har budt på IHF Super Globe og senest en EHF Champions League kamp, og efter knap to uger uden ligahåndbold retter vi nu igen blikket mod den hjemlige liga. 

Efter et nederlag i ligapremieren har vi vundet de seneste fem kampe, og vi jagter derfor nu den sjette ligasejr på stribe.

Lørdagens modstander er et point efter os i tabellen med 9 point efter deres første syv kampe, og der venter derfor et spændende opgør med to vigtige point på spil.

Kampstart er kl. 16.10, og er du ikke én af de knap 100 Aalborg-tilhængere, der tager turen til Skjern, kan opgøret følges direkte på TV2. 

rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...