pokal header web

Turen går til Sønderjylland

Onsdag aften venter en svær opgave i det sydjyske, når vi drager til Sønderborg for et møde med SønderjyskE i Primo Tours Ligaen. Kampstart er kl. 20.30.

Der er et tidligt topopgør på programmet i Broager Sparekassen SKANSEN. Vi indtager en delt førsteplads med 7 point, mens onsdagens modstander er lige i hælene på os med 6 point for sæsonens første fire kampe.

SønderjyskE er kommet godt fra land i den nye ligasæson, hvor de specielt har imponeret på hjemmebane med sejre over Skjern Håndbold i premieren og sidenhen en overbevisende en af slagsen mod KIF Kolding.

Det bliver derfor en svær udfordring, vi tager op onsdag aften, når vi skal forsøge at fortsætte vores stime som ubesejret og holde os helt i toppen af Primo Tours Ligaen.

Historisk set har vi dog haft et godt tag på sønderjyderne, og vi har ikke tabt i de seneste 11 indbyrdes opgør, hvoraf 5 har været på sønderjysk grund i den intense kulisse i Broager Sparekassen SKANSEN.

Denne statistik har vi naturligvis tænkt os at bygge videre på, men vi er samtidigt fuldt bevidste omkring, at de indbyrdes kampe er historie, og onsdagens kamp er en ny og vanskelig udfordring.

Vi kommer med frisk energi og selvtillid i bagagen ovenpå søndagens forrygende Champions League kamp mod Zagreb. Samme energiniveau og koncentration vil vi ligge for dagen i Sønderborg, når slaget om to vigtige ligapoint skal slås.

Hvis du ikke tager turen sydpå, kan du følge vores jagt på de to point direkte på TV2 Sport. Kampstart er som tidligere nævnt kl. 20.30.
 

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse