pokal header web

Turen går til Zagreb

Lørdag aften spiller vi gruppespillets sidste udekamp, når vi møder kroatiske Zagreb. Kampstart er kl. 18.00, og opgøret kan følges direkte på DR2.

Selvom vi har sikret os videre avancement, så er der fortsat masser at spille for, når vi løber på banen til den næstsidste gruppekamp i årets VELUX EHF Champions League.

Vi ligger i en direkte duel mod SG Flensburg-Handewitt om gruppens fjerdeplads, som giver hjemmebanefordelen i 1/8 finalen.

De tyske mestre slog Szeged i midtugen, og vi skal dermed vinde en af vores to sidste kampe for at sikre os fjerdepladsen – første chance er altså lørdag aften i Zagreb, hvor vi vil gøre alt for at tage sejren og dermed være sikker på fjerdepladsen i Gruppe A inden sidste spillerunde.

Zagreb ligger sidst i gruppen med 3 point. De har dog stadig et spinkelt håb om kvalifikation til næste runde, og det kræver en første omgang en sejr for deres vedkommende mod os.

Der er derfor masser på spil, når der fløjtes til start i den imponerende Arena Zagreb med plads til mere end 15.000 tilskuere.

Fredag morgen drog spillerne afsted mod Kroatien. Turen er uden anfører René Antonsen, som er blevet i Aalborg pga. knæproblemer. 

Kampstart er som tidligere nævnt kl. 18.00, og DR2 sender med optakt fra kl. 17.50.

Vil du blive klogere på vores kroatiske modstander, kan du læse mere om Zagreb-mandskabet lige her.

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse