pokal header web

Turen går vestpå

Onsdag aften spiller vi den første betydende udekamp i anden halvsæson, når vi møder Lemvig-Thyborøn i Primo Tours Ligaens 19. spillerunde.

I søndagens spillede vi den første kamp ovenpå vinterpausen, hvor vi fik den ønskede start, da vi besejrede SønderjyskE 28-23 hjemme i Jutlander Bank Arena.

Med sejren holder vi fast i vores forspring på syv point, og det går vi naturligvis efter at bibeholde efter den kommende spillerunde.

I den modsatte ende af tabellen kæmper onsdagens vestjyske modstander. I deres første ligakamp efter jul led de et nederlag på 24-23 i en sand bundgyser på udebane mod Nordsjælland.

Vi vil derfor uden tvivl blive mødt at et sultent Lemvig-Thyborøn mandskab, som kæmper for at holde sig fri af den direkte nedrykningsplads.

I sæsonens første møde var vi ude i en sand gyser, hvor vi først i sidste minut scorede det afgørende mål på vej mod en sejr på 28-27.

Det omvendte opgør tippede længe til vestjydernes fordel, inden vi til sidst fik vendt kampen til vores fordel. Kampen i Aalborg gav derfor et tydeligt tegn på, at selvom vi ligger i hver sin ende af tabellen – så kommer det til at kræve en god og koncentreret holdindsats, når vi går efter de to point i Lemvig.

Der er kampstart kl. 19.30. Opgøret vises ikke på TV, men du kan følge kampen spil for spil på tophåndbold.
 

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse