MicrosoftTeams-image (3)

Turen går videre til Ukraine

Torsdag skal vi igen i aktion i EHF Champions League, hvor der venter et uhyre vigtigt opgør på udebane mod ukrainske HC Motor. Kampen starter kl. 17.00, og opgøret kan følges direkte på TV3 Max.

Tirsdag aften var det THW Kiel, der var modstanderen. Dette opgør endte i en særdeles tæt affære, hvor vi længe kontrollerede kampen mod de forsvarende EHF Champions League vindere.

I opgørets afslutning faldt marginalerne dog ud til hjemmeholdets fordel, og det var derfor Nordtyskerne, der sikrede sig de to point efter en sejr på 28-26.

Onsdag morgen var det tid til at lægge den skuffende afslutning bag os. Spillerne satte sig i stedet ved middagstid ombord på et fly med slutdestination: Ukraine.

Allerede sen torsdag eftermiddag får vi nemlig muligheden for at lægge Kiel-kampen bag os, når der er to særdeles vigtige point på spil i Zaporozhye.

Inden kampen indtager vi fortsat tredjepladsen i Gruppe B med 12 point. Det er samme pointantal som torsdagens ukrainske modstander, der dog har en kamp i baghånden på gruppens fjerdeplads.

Derudover ligger Kiel på femtepladsen – et point efter og med to kampe i baghånden, hvoraf det ene opgør er i fare for at blive permanent aflyst. Og som om, det ikke var spændende nok, så har Nantes nu 10 point efter deres sejr tirsdag aften på puljens sjetteplads. Se hele stillingen her.

Alt er altså fortsat på spil, inden vores sidste to gruppekampe afvikles. Med to sejre og dermed fire point kan vi sikre os en placering i top 4, og samtidigt give os muligheden for at fastholde tredjepladsen – på den anden side kan vi med et mindre pointudbytte risikere at ryge ned på sjettepladsen.

Vores mål er dog klart. Vi vil gå hårdt efter at hente maksimumpoint i de to sidste kampe og dermed sikre os det bedst mulige udgangspunkt inden knockout-fasen – første skridt skal tages torsdag i Ukraine.

Kampen mod HC Motor kan som nævnt følges direkte på TV3 Max med kampstart kl. 17.00.
 

EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Aleks Olah og Gøran Søgaard Johannessen

Returkamp mod Kolstad onsdag

Onsdag aften er der returopgør i Machineseeker EHF Champions League mod de norske mestre fra Kolstad, et opgør som Aleks Vlah her ser frem til. Efter lørdagens skuffende 30-30 resultat...
Lemvig2

Første pointtab en realitet

Efter en energiforladt indsats på udebane mod Lemvig-Thyborøn måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag nøjes med uafgjort 30-30 i Herreligaen. Lørdag eftermiddag var Lemvig-Thyborøn Håndbold næste udfordring for Aalborg Håndbold i...
BF Nordjyske Wallpaper (skin) 2560 x 1440

Black Week starter fredag på webshoppen

Fredag, lørdag og søndag er der Black Week på webshoppen, ligesom der fredag fra 9-15 er åbent i Sparekassen Danmark Arena. Her kan man købe de flotte Black Edition spillertrøjer...

Håndbold i verdensklasse