pokaler_header_new

Turen går videre til Ukraine

Torsdag skal vi igen i aktion i EHF Champions League, hvor der venter et uhyre vigtigt opgør på udebane mod ukrainske HC Motor. Kampen starter kl. 17.00, og opgøret kan følges direkte på TV3 Max.

Tirsdag aften var det THW Kiel, der var modstanderen. Dette opgør endte i en særdeles tæt affære, hvor vi længe kontrollerede kampen mod de forsvarende EHF Champions League vindere.

I opgørets afslutning faldt marginalerne dog ud til hjemmeholdets fordel, og det var derfor Nordtyskerne, der sikrede sig de to point efter en sejr på 28-26.

Onsdag morgen var det tid til at lægge den skuffende afslutning bag os. Spillerne satte sig i stedet ved middagstid ombord på et fly med slutdestination: Ukraine.

Allerede sen torsdag eftermiddag får vi nemlig muligheden for at lægge Kiel-kampen bag os, når der er to særdeles vigtige point på spil i Zaporozhye.

Inden kampen indtager vi fortsat tredjepladsen i Gruppe B med 12 point. Det er samme pointantal som torsdagens ukrainske modstander, der dog har en kamp i baghånden på gruppens fjerdeplads.

Derudover ligger Kiel på femtepladsen – et point efter og med to kampe i baghånden, hvoraf det ene opgør er i fare for at blive permanent aflyst. Og som om, det ikke var spændende nok, så har Nantes nu 10 point efter deres sejr tirsdag aften på puljens sjetteplads. Se hele stillingen her.

Alt er altså fortsat på spil, inden vores sidste to gruppekampe afvikles. Med to sejre og dermed fire point kan vi sikre os en placering i top 4, og samtidigt give os muligheden for at fastholde tredjepladsen – på den anden side kan vi med et mindre pointudbytte risikere at ryge ned på sjettepladsen.

Vores mål er dog klart. Vi vil gå hårdt efter at hente maksimumpoint i de to sidste kampe og dermed sikre os det bedst mulige udgangspunkt inden knockout-fasen – første skridt skal tages torsdag i Ukraine.

Kampen mod HC Motor kan som nævnt følges direkte på TV3 Max med kampstart kl. 17.00.
 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...