pokaler_header_new

Tvedten ikke klar til kampen mod Århus på mandag kl. 19.30 i Gigantium

Det trækker ud med at få venstre fløjen Håvard Tvedten klar igen. Den fodskade, han pådrog sig i en landskamp for Norge for nogle uger, driller fortsat, og det er besluttet, at han ikke skal spille kampen mod Århus Håndbold i Gigantium mandag kl. 19.30. Han gør dermed de to langtidsskadede Martin Larsen og Jacob Bagersted følgeskab uden for banen. 

Sundhedsstaben giver fortsat mulighed for, at Tvedten kan spille hjemmekampen fredag 30. november kl. 19.30 mod TMS Ringsted. 

Det er et Århus-mandskab i point-nød, der på mandag besøger Gigantium. Fra en placering uden for de otte bedste hold kommer holdet uden tvivl til Gigantium med stor fighter-vilje, og det kan ventes, at holdets mange rutinerede spillere træder i karakter. 

I målet står fortsat den nu 40-årige Jan Tromle Nielsen, og holdet tæller erfarne kræfter som Toke Holst, Torben Vinther, Henrik Hansen og Mads Lind. Dertil kommer spillere som Nicolai Veje Rasmussen, Simon Birkefeldt, Mikkel Øris, Mikkel Saad, Rasmus Nielsen, Jannick Mazur og Fredrik Pettersson.

– Vi skal igen præstere på højeste niveau i 60 minutter. Århus magter både offensive og defensive forsvarsformationer, og det er vi forberedt på, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen, der søndag formiddag har den sidste træning med holdet inden kampen mandag aften. 

– Vi skal vinde for igen at komme på den delte tredjeplads i ligaen og holde trir med topholdene, siger Nikolaj Jacobsen. 

– Vi er noteret for otte sejre i træk, og jeg håber, at vort trofaste publikum igen møder talstærkt op på mandag i Gigantium, så vi kan fortsætte stimen, siger Nikolaj Jacobsen. 

rene-jubel

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal. Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at...
lukas-skud

Tre spændende opgør venter i Norge

Torsdag ankom holdet til Arendal i Norge, hvor der over weekenden venter tre spændende opgør i træningsturneringen Skarpnes Invitational 2022. Allerede fredag aften er første kamp, hvor vi møder hjemmeholdet...
arena-kval-png.png

Tilmeldingen er åben til Develop Camp Efterår 2022

Vil du trænes af nogle af landets bedste trænere? Og drømmer du om at blive en bedre håndboldspiller? Så har du nu muligheden!Vi har netop åbnet for tilmeldingen til en...