MicrosoftTeams-image (3)

Tvedten ikke klar til kampen mod Århus på mandag kl. 19.30 i Gigantium

Det trækker ud med at få venstre fløjen Håvard Tvedten klar igen. Den fodskade, han pådrog sig i en landskamp for Norge for nogle uger, driller fortsat, og det er besluttet, at han ikke skal spille kampen mod Århus Håndbold i Gigantium mandag kl. 19.30. Han gør dermed de to langtidsskadede Martin Larsen og Jacob Bagersted følgeskab uden for banen. 

Sundhedsstaben giver fortsat mulighed for, at Tvedten kan spille hjemmekampen fredag 30. november kl. 19.30 mod TMS Ringsted. 

Det er et Århus-mandskab i point-nød, der på mandag besøger Gigantium. Fra en placering uden for de otte bedste hold kommer holdet uden tvivl til Gigantium med stor fighter-vilje, og det kan ventes, at holdets mange rutinerede spillere træder i karakter. 

I målet står fortsat den nu 40-årige Jan Tromle Nielsen, og holdet tæller erfarne kræfter som Toke Holst, Torben Vinther, Henrik Hansen og Mads Lind. Dertil kommer spillere som Nicolai Veje Rasmussen, Simon Birkefeldt, Mikkel Øris, Mikkel Saad, Rasmus Nielsen, Jannick Mazur og Fredrik Pettersson.

– Vi skal igen præstere på højeste niveau i 60 minutter. Århus magter både offensive og defensive forsvarsformationer, og det er vi forberedt på, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen, der søndag formiddag har den sidste træning med holdet inden kampen mandag aften. 

– Vi skal vinde for igen at komme på den delte tredjeplads i ligaen og holde trir med topholdene, siger Nikolaj Jacobsen. 

– Vi er noteret for otte sejre i træk, og jeg håber, at vort trofaste publikum igen møder talstærkt op på mandag i Gigantium, så vi kan fortsætte stimen, siger Nikolaj Jacobsen. 

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse