MicrosoftTeams-image (3)

U 16 bevarede førstepladsen med sejr over HEI-VRI

Vores U 16 drenge i 1. division fortsætter stimen af sejre, da holdet i den tredje kamp efter jul på hjemmebane i Nibe-Hallen vandt 27-25 over HEI-VRI efter 11-9 ved pausen.

Vi indledte med at bringe os foran med 3-0, 5-1 og 6-2, og midt i halvlegen førte vi 7-4. Herefter misbrugte vi for mange chancer, og gæsterne udlignede til 7-7 og 8-8. Vi trak fra igen i de sidste fem minutter og gik til pausen med en føring på to mål.

Godt forsvarsspil og godt spil i målet af en meget stærkt spillende Frederik Torp var årsag til, at HEI-VRI ikke kom til flere scoringer.

I begyndelsen af 2. halvleg bragte vi os foran 14-9 og lagde dermed op til en større sejr, men gæsterne hang godt på, og vores føring skrumpede stille og roligt ind.

Med kun to minutter tilbage reducerede HEI-VRI til 25-24, men vi svarede godt igen med to scoringer og afgjorde dermed kampen.

Vi indtager førstepladsen i rækken sammen med Mors-Thy Håndbold med seks point for tre kampe.

Målscorere:

Patrick Pheiffer 10, Thomas Mosbjerg 7, Casper Holmen 2, Andreas Faulkner 2, Daniel Christensen 2, Martin Rubæk 2, Rasmus Bering 1 og Christoffer Holst 1.

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk info til kampen mod TMS Ringsted

Læs praktiske informationer til eftermiddagens opgør i Herreligaen mod TMS Ringsted. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens kamp. Køb via linket herunder. Køb dine billetter her Har du...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-MKD HC Eurofarm Pelister Foto: Henrik Hansen

Overlegen Champions League-sejr til Aalborg Håndbold

Den gode start på sæsonens europæiske opgør fortsatte onsdag aften, da nordmakedonske HC Eurofarm Pelister blev sendt hjem med et nederlag på hele 38-23. Sæsonens første hjemmekamp i Machineseeker EHF...

Håndbold i verdensklasse