pokaler_header_new

U 16 sikrede overbevisende sejr i topopgør

Med koncentret og klogt spil sikrede U 16 drengene sig en sikker sejr på 34-22 over HF Mors i topopgøret på hjemmebane i KFUM-Hallen. Vi førte 19-12 ved pausen.

Sejren betyder, at vi nu er alene på førstepladsen med 15 point for otte kampe og en målscore på 242-179.

Kampens indledning var præget af stor jævnbyrdighed, og de to hold skiftedes til at føre. Fra 9-9 midt i halvlegen fungerede vort forsvar perfekt samtidig med, at målmand Frederik Fuglsang Torp vat stærkt spillende. Således scorede HF Mors kun tre gange i det sidste kvarter før pausen. Selv scorede vi 10 mål.

Selv om HF Mors fik reduceret en smule i begyndelsen af 2. halvleg, strammede vores spillere igen grebet om kampen. Vi lukkede af i forsvaret samtidig med, at vores større bredde i angrebet for alvor viste, at vi er et tophold.  Alle vores markspillere kom endnu en gang på scoringstavlen, og midt i halvlegen var vi foran 30-16.

I den sidste del af kampen kom Sofus Skram på mål for os. Han spillede godt, og begge vores keepere havde en redningsprocent på ca. 50.

Vores målscorere: Thomas Mosbjerg 9, Casper Holmen 6, Patrick Pheiffer 4, Rasmus Bering 3, Daniel Christensen 3, Christoffer Holst 3, Magnus Saugstrup 2, Andreas Faulkner 2, Martin Rubæk 1 og Thor  Madsen 1.

681F137B-CD5C-4FDA-B369-C5D408FA293A

Sejr i nordisk testkamp

Onsdag aften bød på et spændende nordisk brag, da vi tørnede sammen med Kolstad Håndball i en testkamp. Vi trak os sejrrigt ud af opgøret med slutcifrene 28-23 efter en...
rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...