MicrosoftTeams-image (3)

U 16 sikrede overbevisende sejr i topopgør

Med koncentret og klogt spil sikrede U 16 drengene sig en sikker sejr på 34-22 over HF Mors i topopgøret på hjemmebane i KFUM-Hallen. Vi førte 19-12 ved pausen.

Sejren betyder, at vi nu er alene på førstepladsen med 15 point for otte kampe og en målscore på 242-179.

Kampens indledning var præget af stor jævnbyrdighed, og de to hold skiftedes til at føre. Fra 9-9 midt i halvlegen fungerede vort forsvar perfekt samtidig med, at målmand Frederik Fuglsang Torp vat stærkt spillende. Således scorede HF Mors kun tre gange i det sidste kvarter før pausen. Selv scorede vi 10 mål.

Selv om HF Mors fik reduceret en smule i begyndelsen af 2. halvleg, strammede vores spillere igen grebet om kampen. Vi lukkede af i forsvaret samtidig med, at vores større bredde i angrebet for alvor viste, at vi er et tophold.  Alle vores markspillere kom endnu en gang på scoringstavlen, og midt i halvlegen var vi foran 30-16.

I den sidste del af kampen kom Sofus Skram på mål for os. Han spillede godt, og begge vores keepere havde en redningsprocent på ca. 50.

Vores målscorere: Thomas Mosbjerg 9, Casper Holmen 6, Patrick Pheiffer 4, Rasmus Bering 3, Daniel Christensen 3, Christoffer Holst 3, Magnus Saugstrup 2, Andreas Faulkner 2, Martin Rubæk 1 og Thor  Madsen 1.

jannick-green

Jannick Green: Knald eller fald kamp

Photo credits: PSG PHOTO I en tæt pulje spår den tidligere Aalborg-målmand kampen til at blive en knald eller fald-kamp for både Aalborg og PSG i jagten på en top...
Merch webshop opslag

Vi fejrer 1. søndag i advent på webshoppen

Hele første søndag i advent kan du få fri fragt på webshoppen når du bestiller for 200 kroner eller mere. Har du endnu ikke sikret dig julegaverne, så har du...
Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...

Håndbold i verdensklasse