MicrosoftTeams-image (3)

Uafgjort efter drama i Skjern

En dramatisk og på mange måder mærkværdig kamp i Skjern ender 28-28 efter store føringer til begge mandskaber undervejs.

Vi havde sigtekornet rettet mod en semifinaleplads fra første fløjt, og vi kom bragende ud af starthullerne. Efter fire minutters spil havde vi således bragt os i front 4-0.

Resten af første halvleg svingede vi dog for meget i niveau. Først fik hjemmeholdet bragt vores forspring ned på to mål, inden vi efter en god periode bragte os i front med 15-8 efter 23 minutters spil.

En dårlig afslutning på første halvleg, hvor vi blev holdt fra scoringer gjorde, at vores føring ved pausen var skrumpet til 15-12.

Vi spillede rigtig fint angrebsspil, men i perioder manglede vi den fornødne kvalitet og skarphed i afslutningerne, og hjemmeholdet blev derfor holdt inde i opgøret.

Efter pausen blev det en lang fight. Vi havde svært ved at få angrebsspillet til at flyde, og efter stillingskrig indledningsvist skiftede momentum til Skjern-holdet midtvejs i anden halvleg.

Hjemmeholdet fik således bragt sig i front for første gang i opgøret, og med otte minutter igen udbyggede de forspringet til 28-24.

Vi fortsatte dog med at kæmpe indædt, og det gav pote i sidste ende. Vi fik holdt Skjern fra fadet resten af opgøret, og med et minut tilbage udlignede Felix Claar til slutresultatet 28-28.

Et dramatisk sidste angreb for hjemmeholdet løb ud i sandet med en afslutning i paraderne i sidste sekund, og det uafgjorte resultat var dermed en realitet.

Det ene point betyder, at vi fortsat topper slutspilspuljen efter fire kampe á point med TTH Holstebro. Med en sejr var vi endegyldigt sikret en semifinaleplads, men da TTH slog Skanderborg senere onsdag aften var semifinalepladsen en realitet. 

Nu gælder det så kampen om førstepladsen i puljen, hvor vi altså er i tæt kapløb med TTH.

Næste kamp er på lørdag hjemme i Jutlander Bank Arena, hvor Skanderborg kommer på besøg. Følg denne kamp på TV2 kl. 16.10.

Matchfacts:

Målscorere Skjern Håndbold:
Bjarte Myrhol 6, Oliver Norlyk 5, Anders Eggert 4, Jesper Konradsson 4, René Rasmussen 4, Jørgen Rasmussen 3, Jonathan Stenbacken 1, Elvar Jonsson 1.

Målscorere Aalborg Håndbold:
Magnus Saugstrup 5, Sebastian Barthold 5, Henrik Møllgaard 4, Buster Juul 4, Jonas Samuelsson 3, Felix Claar 3, Nikolaj Læsø 2, Lukas Sandell 2.
 
Udvisninger:

Skjern Håndbold: 3 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 1 x 2 min.
 
Redninger:

Robin Haug: 19/44 (43 %)
Svend Rughave: 0/1
 
Mikael Aggefors: 11/35 (31 %)
Simon Gade: 2/5 (40 %)
 

Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...

Håndbold i verdensklasse