pokal header web

Uafgjort efter vanvittigt drama i 1. DM-finale

Efter en forrygende fight gennemførte vi et fantastisk comeback, og efter at have været nede med fem mål undervejs sikrede vi os uafgjort 25-25 på en scoring af Jonas Samuelsson i sidste sekund. 

Hvilket drama i Gudme. Det blev en lang fight fra vores side, hvor vi med ryggen mod muren kæmpede i samtlige 60 minutter, og i allersidste sekund sikrede os et uhyre vigtigt point.

Finalen startede som en tæt affære, og efter 20 minutters spil var det helt lige ved stillingen 10-10.

Frem mod pausen trak hjemmeholdet fra, og GOG gik således til pause foran 14-11.

Efter pausen fortsatte vi med at slide med tingene særligt i offensiven. Defensivt stod vi fint imod, men alligevel udbyggede hjemmeholdet føringen til fem mål med 20 minutter igen. 

Vi blev dog ved med at fighte, selvom vi for alvor havde ryggen mod muren i en tætpakket Phønix Tag Arena – og det skulle vise sig at give pote.

Flere gange var vi tæt på at lukke hullet, men hver gang trak hjemmeholdet en anelse fra igen – og med fire minutter igen bragte de sig i front 25-22.

Men på en vanvittig afslutning fik vi lukket hullet, og Jonas Samuelsson kunne sætte den afgørende scoring ind til 25-25 i absolut sidste sekund.

Den dramatiske første DM-finale bød også på comeback til både Aron Pálmarsson og Benjamin Jakobsen, der begge var tilbage fra skade og havde afgørende hænder med i den vanvittige slutfase. 

En kæmpe tak skal lyde til de medrejsende tilskuere, der var med til at bære drengene frem mod det imponerende comeback.

Alt er dermed på spil søndag i Sparekassen Danmark Arena, hvor en sejr vil sikre det danske mesterskab. 

Finalekampen er allerede udsolgt, men vi håber alle med billet til opgøret, finder den røde trøje frem samt varmer stemmebåndene og hænderne – for der er lagt op til et kæmpe finalebrag i Sparekassen Danmark Arena, hvor vi får brug for DIN hjælp på lægterne til at sikre os det fjerde mesterskab på stribe!

Matchfacts

GOG målscorere:
Jerry Tollbring 6, Mathias Gidsel 4, Emil Madsen 4, Simon Pytlick 4, Morten Olsen 4, Emil Lærke 1, Kasper Kildelund 1, Anders Zachariassen 1. 

Aalborg Håndbold målscorere:
Aron Pálmarsson 4, Felix Claar 4, René Antonsen 3, Henrik Møllgaard 3, Nikolaj Læsø 3, Benjamin Jakobsen 2, Sebastian Barthold 2, Buster Juul 2, Jesper Nielsen 1, Jonas Samuelsson 1. 

Udvisninger:

GOG: 4 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 3 x 2 min.

Redninger:

Torbjørn Bergerud: 19/44 (43 %)

Simon Gade: 12/35 (34 %)
Mikael Aggefors: 0/1

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse