MicrosoftTeams-image (3)

Uafgjort i Aarhus i drama, hvor vi var tæt på sejren

Vi fik det ene point med hjem fra Aarhus efter en kamp, hvor vi var tættest på sejren, men hjemmeholdet nægtede at give op, og vi manglede lige det sidste for at lukke kampen.

Det blev 29-29 efter 17-16 til os ved pausen. Vi var aldrig bagud i kampen og både ved 13-8 efter 17 minutter i 1. halvleg og ved 26-21 efter 16 minutter i 2. halvleg havde vi føringer på fem mål. I de efterfølgende minutter i begge halvlege begik vi fejl, som kostede samtidig med, at vi blev ramt af udvisninger. Hver gang  var det godt fightende hjemmehold med igen.

Det stod 17-17 med godt fem minutter igen, men så scorede Martin Larsen og Christian Jensen til 29-27. To minutter tilbage. Mikkel Saad udlignede fra fløjen, og med 20 sekunder tilbage opsnappede samme Saad bolden og scorede på kontra på en ellers velspillende Søren Westphal, der vogtede målet i 2. halvleg. Vi fik 15 sekunder til at score sejrsmålet, men veteranen Jan Nielsen klarede. Bolden røg ud til Christian Jensen, der scorede, men desværre for sent. Slutsignalet havde lydt, vurderede DHFs observatør ved tidtagerbordet.

Det var Sander Sagosen og Martin Larsen, der scoringsmæssigt trak det store læs i angrebet. Håvard Tvedten fulgte godt trop med bl.a. tre scoringer på ét minut fra 4-4 til 7-4 – heraf to kontraer.

Der var comeback til Andreas Palicka i målet, og han gjorde det fint i 1. halvleg, hvor vi i perioder havde problemer i forsvaret, især i slutningen af halvlegen, hvor hjemmeholdet fik kontakt igen.

Ærgerligt, at det ikke blev til begge point, så vi kunne have indtaget førstepladsen i puljen. Her er vi nu tre hold på tre point, nemlig KIF Kolding København, GOG og os selv, mens Århus Håndbold har to point.

Vores næste opgave er allerede på onsdag kl. 20.30 i Jutlander Bank Arena, hvor vi møder GOG. En kamp, som begge hold er tvunget til at vinde.

Du kan sikre dig billet til den vigtige kamp her på www.aalborghaandbold.dk og ved ved indgangen.
 

Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...

Håndbold i verdensklasse