MicrosoftTeams-image (3)

Uafgjort i besynderlig kamp – meget tvivlsomt straffe til sidst

Efter en kamp med et meget mærkværdigt forløb kom vi foran for første gang i kampen med 50 sekunder igen, da Jacob Bagersted scorede sit 10. mål. 29-28, men med seks sekunder igen fløjtede Per Olesen for straffekast, selv om Kristian Kjelling tacklede Mads Christiansen klart uden for feltet. Heino Holm Knudsen udlignede efter tid til slutresultatet 29-29.

Vi virkede ikke mentalt til stede fra kampens begyndelse, og det udnyttede hjemmeholdet. 6-0 efter 5,48 minutter, og selv om vi kom lidt bedre med, var vi alligevel bagud 17-13 ved pausen, men med en fornemmelse af, at kampen endnu ikke var tabt – selv efter det meget dårlige spil over hele linien.

Det så ikke bedre ud i begyndelsen af 2. halvleg. 20-15 efter 37 minutter, men på 12 minutter fik vi kontakt ved 24-24. Længe var det Team Tvis Holstebro, der bragte sig foran med et mål og det blev 28-26 med godt tre minutter igen. Men Jacob Bagersted kronede en flot 2. halvleg med tre mål på stribe og dermed var vi i spidsen.

Så fulgte den tvivlsomme afgørelse, og man kan jo med et smil på læben sige, at cheftræner Robert Hedin ikke har de bedste erfaringer med Per Olesens straffekast-vurderinger i de sidste sekunder. Det var også Per Olesen, der vurderede, at der ikke var straffe til Norge i en ret afgørende situationen i slutsekunderne mod Island ved EM i Serbien.

Men sådan er håndbold også.

Et point i Holstebro, og vi er nummer seks, et point efter Skjern og tre point efter Team Tvis Holstebro. På lørdag kl. 17.00 kommer KIF Kolding på besøg i Gigantium Arena. Nyt brag i vente – husk at købe billet her på hjemmesiden.  

Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...

Håndbold i verdensklasse