MicrosoftTeams-image (3)

Uafgjort i intenst topopgør

Efter en forfærdelig start på kampen kom vi bagud 2-9, men vi fik kæmpet os flot tilbage, og på en scoring af Buster Juul på straffe efter tid sikrede vi os det ene point. Kampen endte 33-33 efter pausestilling på 14-19.

Gæsterne kom klart bedst ud af starthullerne, og de overmatchede os på aggressivitet i kampens begyndelse.

Offensivt havde vi store vanskeligheder med GOGs offensive forsvar, og en stribe af tekniske fejl førte til hurtige scoringer i den anden ende for gæsterne.

Næsten ti minutter skulle der gå, før vi begyndte at finde fodfæste i dagens topbrag, og her var stillingen 3-10.

Det blev herfra en lang fight i jagten på at overkomme den forfærdelige start. Vi fik barberet ned på fejlene, og begyndte at slide os tilbage i opgøret.

Undervejs i første halvleg fik vi reduceret gæsternes forspring til blot to mål, men en dårlig afslutning på halvlegen sendte os til pause bagud 14-19.

Fra anden halvlegs start kom vi bedre ud, og vi havde bedre aggressivitet i spillet. Simon Gade var kommet på mål, og han diskede op med fine redninger fra start.

Forspringet fik vi dermed igen ned på to scoringer. Offensivt kom vi fint frem til fornuftige chancer, mens vi defensivt skulle dæmme op for en GOG-offensiv, der trak tempoet ud af kampen.

Det lykkedes vi godt med i perioder, og med ni minutter tilbage af kampen sendte Henrik Møllgaard os i front for første gang i opgøret.

Vi formåede dog ikke at snøre sækken, og der var i stedet lagt op til en hæsblæsende afslutning, hvor GOG gentagne gange var foran med en enkelt i slutfasen.

Kampens topscorer, Mathias Gidsel, bragte først gæsterne foran 31-32 med et minut tilbage. Et halvt minut senere udlignede Møllgaard, men få sekunder senere bragte Gidsel igen gæsterne i front.

Det fik Stefan Madsen til at trykke på timeout-knappen for at sætte det sidste angreb op. Det blev syv mod seks, og her fremtvang Benjamin Jakobsen et straffekast i kampen sidste sekund. Det omsatte Buster Juul iskoldt til scoring og dermed slutresultatet 33-33.

Vi fik aldrig for alvor overvundet den dårlige start, men med en stor portion fight fik vi kæmpet os tilbage og sikret os det ene point – og vi fastholder dermed ligaens førsteplads og vores status som ubesejret i denne sæson.

På onsdag venter næste opgave, hvor der er et nyt brag på programmet. HBC Nantes kommer på besøg til EHF Champions League i Jutlander Bank Arena.

 
Matchfacts:

Aalborg Håndbold målscorere:
Henrik Møllgaard 6, Magnus Saugstrup 6, Buster Juul 5 (4), Felix Claar 5, Nikolaj Læsø 4, Jonas Samuelsson 3, Sebastian Barthold 2, Lukas Sandell 1, Mark Strandgaard 1.

GOG målscorere:
Mathias Gidsel 12, Emil Jakobsen 8 (5), Simon Pytlick 6, Anders Zachariassen 2, Frederik Clausen 2, Emil Madsen 1, Oscar Bergendahl 1, Kasper Kildelund 1.

Udvisninger:

Aalborg Håndbold: 2 x 2 min.
GOG: 1 x 2 min.

Redninger:

Mikael Aggefors: 4/21 (19 %)
Simon Gade: 5/19 (26 %)

Viktor Hallgrimsson: 4/18 (22 %)
Søren Haagen: 4/23 (17 %)

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse