MicrosoftTeams-image (3)

Uafgjort i liga-premien efter dramatisk afslutning i Gigantium

Det tidlige tidspunkt på sæsonen taget i betragtning blev det en ganske underholdende forestilling, da vi åbnede sæsonen med 24-24 mod bronze-vinderne fra Team Tvis Holstebro. Kampen var præget af en del tekniske fejl, men bød til gengæld på en række gode detaljer og mål i en kamp, hvor begge hold fightede og kæmpede om hver eneste bold.

Uafgjort må siges at være et retfærdigt udfald af kampen, selv om begge hold havde mulighed for at vinde. Vi havde bolden i de sidste 25 sekunder, men var i undertal og formåede ikke at score.

Vi var foran det meste af 1. halvleg, men kampen var tæt, og vi havde en pæn åbning for en sejr efter 12 minutter i 2. halvleg, da vi kom foran 17-13, men det tog kun vestjyderne fire minutter at udligne til 17-17. Gæsterne kom foran både 20-19, 21-20, 22-21 og 23-22, inden vi bragte os foran 24-23 med to minutter igen. Til sidst lykkedes det gæsterne at udligne og få det ene point med hjem ligesom tilfældet var sidste sæson.

Ole Erevik spillede samtlige 60 minutter og leverede en super-indsats, mens Stig Bugge brillerede på højre fløj med otte scoringer. Generelt blev der vist høj moral, og holdet beviste, at der er noget at bygge videre på.

2. halvleg blev en rodet affære – ikke mindst fordi de dommere på et tidspunkt havde sigte mod dansk rekord i udvisninger til store frustrationer for begge hold.

Næste opgave for Jesper Jensens tropper er på onsdag på udebane i Kolding mod KIF Kolding København. Kampen spilles kl. 18.45 og kan ses på TV 3 Sport 1.

 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...

Håndbold i verdensklasse