pokaler_header_new

Uafgjort i liga-premien efter dramatisk afslutning i Gigantium

Det tidlige tidspunkt på sæsonen taget i betragtning blev det en ganske underholdende forestilling, da vi åbnede sæsonen med 24-24 mod bronze-vinderne fra Team Tvis Holstebro. Kampen var præget af en del tekniske fejl, men bød til gengæld på en række gode detaljer og mål i en kamp, hvor begge hold fightede og kæmpede om hver eneste bold.

Uafgjort må siges at være et retfærdigt udfald af kampen, selv om begge hold havde mulighed for at vinde. Vi havde bolden i de sidste 25 sekunder, men var i undertal og formåede ikke at score.

Vi var foran det meste af 1. halvleg, men kampen var tæt, og vi havde en pæn åbning for en sejr efter 12 minutter i 2. halvleg, da vi kom foran 17-13, men det tog kun vestjyderne fire minutter at udligne til 17-17. Gæsterne kom foran både 20-19, 21-20, 22-21 og 23-22, inden vi bragte os foran 24-23 med to minutter igen. Til sidst lykkedes det gæsterne at udligne og få det ene point med hjem ligesom tilfældet var sidste sæson.

Ole Erevik spillede samtlige 60 minutter og leverede en super-indsats, mens Stig Bugge brillerede på højre fløj med otte scoringer. Generelt blev der vist høj moral, og holdet beviste, at der er noget at bygge videre på.

2. halvleg blev en rodet affære – ikke mindst fordi de dommere på et tidspunkt havde sigte mod dansk rekord i udvisninger til store frustrationer for begge hold.

Næste opgave for Jesper Jensens tropper er på onsdag på udebane i Kolding mod KIF Kolding København. Kampen spilles kl. 18.45 og kan ses på TV 3 Sport 1.

 

681F137B-CD5C-4FDA-B369-C5D408FA293A

Sejr i nordisk testkamp

Onsdag aften bød på et spændende nordisk brag, da vi tørnede sammen med Kolstad Håndball i en testkamp. Vi trak os sejrrigt ud af opgøret med slutcifrene 28-23 efter en...
rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...