MicrosoftTeams-image (3)

Udekamp i Brøndby Hallen søndag

Næste udfordring i Herreligaen er opgøret mod Nordsjælland Håndbold, en kamp der er henlagt til Brøndby Hallen. Læs optakt til opgøret med cheftræner Stefan Madsen.

Med to sejre i bagagen i den seneste uge skal Aalborg Håndbold søndag forsøge at fortsætte stimen, samt ikke mindst den fornemme sejrsrække i Herreligaen, hvor man endnu ikke har sat point til.

Cheftræneren ser først tilbage på en stærk præstation i onsdagens kamp mod norske Kolstad i Champions League.

– Vi var selvfølgelig rigtig glade for at komme tilbage på sejrssporet i Champions League, hvor de var dejligt at være tilbage i egen hule. Samtidig er vi glade for at det skandinaviske ”lokalopgør” endte med sejr til os, det er noget som betyder noget for os alle.

– Jeg synes vi langt hen ad vejen spiller kampen som vi gerne vil, og ved stillingen 21-14 har vi faktisk chancen for at punktere tingene men er for uskarpe i den fase. Efterfølgende fik vi problemer med at holde farten og skarpheden i angrebet, og som kom Kolstad stille og roligt tilbage i kampen. Alt i alt synes jeg dog, at vi leverede en rigtig god indsats, , siger Stefan Madsen.

Søndagens modstander er et formstærkt Nordsjælland-hold, der har overrasket mange ved allerede at have taget sejre mod TTH Holstebro, SønderjyskE, GOG og senest KIF Kolding.

– Jeg må sige, at Nordsjælland i denne sæson for alvor har vist at de har deres berettigelse i ligaen , hvor de har lavet flere point end man måske havde forventet. Sejren over SønderjyskE kickstartede dem virkelig, og siden har de imponeret med flere flotte resultater, så det er bestemt et hold vi har stor respekt for. De spiller frisk til og har stort mod og tro på tingene. Heldigvis for os er det et hold hvor vi qua det at have Simon (Dahl, red.) i trænerstaben har et indgående kendskab til tingene, så det skal vi selvfølgelig udnytte, lyder det videre fra cheftræneren, der på ingen måde forventer en nem kamp søndag eftermiddag i Brøndby Hallen.

Jeg tror det bliver en kamp som vi forhåbentlig kan sætte os på, men det bliver også en kamp hvor vi virkelig skal gøre os umage for at få overtaget, for Nordsjælland er et hold med vind i sejlene.

– Det er en ”farlig” kamp for os, forstået på den måde, at den kommer lige efter en stor kamp i Champions League, og ligegyldig hvordan vi end vender og drejer det, så kan Nordsjælland spille helt frit og har alt at vinde. Vi har prøvet disse situationer før, men vi indtil videre været gode til at vise en ekstrem ydmyghed og respekt for opgaven når vi har stået i den, og det skal vi også gerne bringe ind i kampen søndag.

– Jeg tror det bliver en kamp som vi forhåbentlig kan sætte os på, men det bliver også en kamp hvor vi virkelig skal gøre os umage for at få overtaget, for Nordsjælland er et hold med vind i sejlene og de har nogle lidt andre typer end dem vi normalt møder, så vi skal virkelig gøre alt hvad vi kan for at slutte perioden inden, lyder analysen fra Stefan Madsen, der ser frem til at kunne gøre bruge af spillertruppens bredde til søndagens opgør.

– Der var en lille håndfuld spillere som ikke kom i kamp i onsdags mod Kolstad, og som vi har aftalt det internt, så er der forskellige opgaver til forskellige kampe. Derfor kan de pågældende spillere godt se frem til at komme i aktion i morgen.

– Vi har lidt tvivl om René Antonsen, der gik ud af kampen mod Kolstad med en skavank. Det betød også at Simon Hald blev knoklet helt i bund, så vi har bestemt en udfordring på stregen. Derudover synes jeg, at det ser godt ud, selvom alle mand begynder at have noget slitage på kroppen efter 18 gældende kampe de seneste godt to måneder, afrunder Aalborg Håndbolds cheftræner, der sender sine tropper på banen i Brøndby Hallen kl. 16.10 søndag eftermiddag.

Det er ikke muligt at følge kampen via TV eller live streaming, men kampen kan følges via Tophåndbold app’ens livescore.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...

Håndbold i verdensklasse