MicrosoftTeams-image (3)

Udekamp mod Team Tvis Holstebro onsdag

Efter den flotte arbejdssejr i fredags over Skanderborg Håndbold sætter vi onsdag kursen mod Gråkjær Arena i Holstebro, hvor de lokale helte fra Team Tvis Holstebro tager imod.

– Kampen i Holstebro kan på mange måder komme til at ligne kampen mod Skanderborg i fredags. Klavs Bruun Jørgensen vil dække gerne dække op med en fremskudt spiller, nemlig Jacob Green, og det gør han rigtigt godt. Vi er forberedt på det, og det lykkedes at løse det mod Skanderborg. Vi skal dog være forberedt på, at Team Tvis Holstebro kommer med større fysik, end Skanderborg gjorde, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen.

Vi er inden kampen placeret på fjerdepladsen med otte point for seks kampe, mens Team Tvis Holstebro er nummer syv med kun et point færre for det samme kampantal.

Team Tvis Holstebro har tabt til Århus Håndbold og KIF Kolding København, mens det blev til uafgjort mod SønderjyskE. Holdet imponerede i sidste uge ved at vinde udekampen mod BSV.

Sidste sæson kom vi ud af opgørene i grundspillet mod Team Tvis Holstebro med en sejr på hjemmebane og nederlag i Holstebro.

Team Tvis Holstebro har en stærk målmandsduo i Rasmus Lind og Johan Hansen, mens brødrene Allan og Michael Damgaard trækker læsset i angrebet sammen med Jacob Green og de to højre backs, Simon Birkefeldt og Morten Nyberg. Holdet satser desuden meget på kontrasspillet med Patrick Wiesmach og Magnus Bramming, mens veteranen Søren Hansen og Søren Tau er på stregen på skift.

Kampen fløjtes i gang kl. 20.30 af dommerne Ole Blok og Jesper Kirkholm Madsen.

 

REHH_dec2

Snævert nederlag til Ribe-Esbjerg

Trods en pauseføring på 12-18 måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag se sig slået 34-33 af de vestjyske værter. Mindre end 48 timer efter kampen på hjemmebane mod Paris Saint-Germain skulle...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...

Håndbold i verdensklasse