pokaler_header_new

Udekamp mod Team Tvis Holstebro onsdag

Efter den flotte arbejdssejr i fredags over Skanderborg Håndbold sætter vi onsdag kursen mod Gråkjær Arena i Holstebro, hvor de lokale helte fra Team Tvis Holstebro tager imod.

– Kampen i Holstebro kan på mange måder komme til at ligne kampen mod Skanderborg i fredags. Klavs Bruun Jørgensen vil dække gerne dække op med en fremskudt spiller, nemlig Jacob Green, og det gør han rigtigt godt. Vi er forberedt på det, og det lykkedes at løse det mod Skanderborg. Vi skal dog være forberedt på, at Team Tvis Holstebro kommer med større fysik, end Skanderborg gjorde, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen.

Vi er inden kampen placeret på fjerdepladsen med otte point for seks kampe, mens Team Tvis Holstebro er nummer syv med kun et point færre for det samme kampantal.

Team Tvis Holstebro har tabt til Århus Håndbold og KIF Kolding København, mens det blev til uafgjort mod SønderjyskE. Holdet imponerede i sidste uge ved at vinde udekampen mod BSV.

Sidste sæson kom vi ud af opgørene i grundspillet mod Team Tvis Holstebro med en sejr på hjemmebane og nederlag i Holstebro.

Team Tvis Holstebro har en stærk målmandsduo i Rasmus Lind og Johan Hansen, mens brødrene Allan og Michael Damgaard trækker læsset i angrebet sammen med Jacob Green og de to højre backs, Simon Birkefeldt og Morten Nyberg. Holdet satser desuden meget på kontrasspillet med Patrick Wiesmach og Magnus Bramming, mens veteranen Søren Hansen og Søren Tau er på stregen på skift.

Kampen fløjtes i gang kl. 20.30 af dommerne Ole Blok og Jesper Kirkholm Madsen.

 

fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....