pokaler_header_new

Udsolgt til morgendagens brag

De røde lygter er tændt, og når der i morgen fløjtes til kamp mellem Aalborg Håndbold og Paris Saint-Germain i VELUX EHF Champions League bliver det således i en propfyldt Jutlander Bank Arena.

5.000 vil være at finde på lægterne til håndbold i verdensklasse, og det er en glad direktør, der ser frem til kampen. Jan Larsen udtaler:

– Jeg er stolt over, at vi igen formår at fylde Jutlander Bank Arena til bristepunktet. Der er en helt unik håndboldinteresse i Nordjylland, og jeg er glad for, vi kan byde på håndbold i absolut særklasse her i Aalborg.

– Det er klart, at vi på papiret er underdogs. Men jeg er sikker på, at hele hallen vil løfte os i morgen, og det får vi også brug for, slutter Jan Larsen.

Kampen starter kl. 16.50, og dørene åbner kl. 15.00. Vi opfordrer alle til at komme i god tid, og du kan med fordel læse om parkeringsforholdene her.

Skulle du ikke have været så heldig at sikre dig billet til kampen, kan den i stedet følges direkte på DR1.  

 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...