pokaler_header_new

Udsolgt til semifinalebrag

 
Vi kan nu melde udsolgt til DM-semifinalen mod GOG i Jutlander Bank Arena på torsdag 27. maj kl. 20.30.
 
Alle billetterne er fordelt mellem vores sæsonkortholdere og samarbejdspartnere, og der vil derfor ikke blive sat billetter til salg.
 
– Vi ser virkelig frem til at mærke vores fantastiske hjemmepublikum i Jutlander Bank Arena igen. Interessen har været helt overvældende, og vi kunne uden problemer have fyldt Arenaen til det allersidste af de 5.000 sæder – det ville vi selvfølgelig utroligt gerne. Jeg glæder mig i stedet meget over, at vi nu har fået mulighed for at tilgodese vores mange trofaste samarbejdspartnere og sæsonkortholdere – og vi er helt klar til et brag af en håndboldfest, siger direktør Jan Larsen.
 
Retningslinjerne betyder, at vi kan udnytte cirka halvdelen af kapaciteten til semifinalebraget. Jutlander Bank Arena vil bl.a. være opdelt i seks zoner med egen ind- og udgang samt servicefaciliteter.
 
Ved indgangene skal der fremvises gyldigt coronapas. Har du billet til kampen, opfordrer vi dig desuden til at holde øje med vores hjemmeside på tirsdag, hvor vi samler al praktisk information forud for opgøret.
 
Der vil i øvrigt kun være adgang for hjemmeholdets fans til alle semifinale- og medaljekampe.
 
Inden vi får besøg af GOG, skal vi dog først en tur til Gudme på mandag. Her spilles den første DM-semifinale, og du kan følge med direkte på TV2 – kampstart er kl. 16.00. 
 

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...