MicrosoftTeams-image (3)

Udsolgt til semifinalebrag

 
Vi kan nu melde udsolgt til DM-semifinalen mod GOG i Jutlander Bank Arena på torsdag 27. maj kl. 20.30.
 
Alle billetterne er fordelt mellem vores sæsonkortholdere og samarbejdspartnere, og der vil derfor ikke blive sat billetter til salg.
 
– Vi ser virkelig frem til at mærke vores fantastiske hjemmepublikum i Jutlander Bank Arena igen. Interessen har været helt overvældende, og vi kunne uden problemer have fyldt Arenaen til det allersidste af de 5.000 sæder – det ville vi selvfølgelig utroligt gerne. Jeg glæder mig i stedet meget over, at vi nu har fået mulighed for at tilgodese vores mange trofaste samarbejdspartnere og sæsonkortholdere – og vi er helt klar til et brag af en håndboldfest, siger direktør Jan Larsen.
 
Retningslinjerne betyder, at vi kan udnytte cirka halvdelen af kapaciteten til semifinalebraget. Jutlander Bank Arena vil bl.a. være opdelt i seks zoner med egen ind- og udgang samt servicefaciliteter.
 
Ved indgangene skal der fremvises gyldigt coronapas. Har du billet til kampen, opfordrer vi dig desuden til at holde øje med vores hjemmeside på tirsdag, hvor vi samler al praktisk information forud for opgøret.
 
Der vil i øvrigt kun være adgang for hjemmeholdets fans til alle semifinale- og medaljekampe.
 
Inden vi får besøg af GOG, skal vi dog først en tur til Gudme på mandag. Her spilles den første DM-semifinale, og du kan følge med direkte på TV2 – kampstart er kl. 16.00. 
 

20231123_Veszprem-Celje_17_Lukas_Sandell

Værd at vide om Telekom Veszprém HC

Bliv klogere på torsdagens ungarske modstander i Champions League kvartfinalen. Vidste du således at… Telekom Veszprém besejrede i fredags på hjemmebane den mangeårige ærkerival Pick Szeged 36-27 i topopgøret i...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...

Håndbold i verdensklasse