pokal header web

Udsolgt til testkamp mod Skanderborg

Kl. 12.00 åbnede vi billetsalget for vores sæsonkortholdere, og få øjeblikke senere var den sidste af de 500 tilgængelige pladser revet væk til mandagens testkamp mod Skanderborg Håndbold i Jutlander Bank Arena.

Grundet de gældende retningslinjer fra myndighederne er det kun tilladt at samle op til 500 personer inklusiv spillere, trænere, ledere, officials m.fl.

Der var derfor et begrænset antal billetter til rådighed til den første kamp med tilskuere i Jutlander Bank Arena i mere end fem måneder.

– Først og fremmest glæder vi os utroligt meget over, at der nu igen er håndbold på programmet – og ikke mindst, at det bliver med tilskuere på lægterne i Jutlander Bank Arena, siger direktør Jan Larsen.

– Interessen til mandagens testkamp har været helt enorm, og det vidner om, at nordjyderne i den grad har længtes efter håndbold. Samtidigt er vi selvfølgelig ærgerlige over, at vi har måttet skuffe rigtig mange af vores trofaste sæsonkortholdere og samarbejdspartnere – men vi håber på at kunne åbne op for endnu flere, når turneringen starter i september, slutter Jan Larsen.

Foruden opgøret mod Skanderborg på mandag spiller vi yderligere to testkampe i Jutlander Bank Arena mod henholdsvis Skjern Håndbold tirsdag 18. august og Elverum Håndball fredag 21. august. Nærmere information om billetter til disse kampe vil blive annonceret på et senere tidspunkt.
 

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse