pokaler_header_new

Ungdommen bed fra sig trods nederlag

Vi var uden flere ligaspillere i aftenens testkamp mod Mors-Thy Håndbold, som vi tabte 28-33. Det betød bl.a. en del spilletid til en håndfuld af vores ungdomsspillere. 

Opgøret blev spillet i Thorup-Klim hallen i anledning af den lokale klubs 50 års jubilæum. Værterne havde stablet et fint arrangement på benene, og cirka 300 tilskuere var på plads til at overvære aftenens kamp.

Fra kampens begyndelse var Tobias Ellebæk flyvende, og efter fem minutter havde han allerede sat fire mål i kassen og bragt os i front 4-3.

Herefter fik vi sværere ved at modstå Mors-Thy forsvarsmæssigt, mens vi i en periode også havde problemer med at finde de rette løsninger i angrebet.

Vi mistede derfor initiativet i kampen, i de blå-blusede spille sig frem til en pauseføring på 13-16.

Efter pausen var billedet lidt det samme. Vi manglede lige det sidste i begge ender og kunne derfor ikke trække ind på Mors-Thy.

Mod slutningen var det Mors-Thy, der trak fra på vej mod sejren på 28-33. På trods af nederlaget er der gode momenter undervejs, vi kan tage med, selvom der i store perioder også manglede den nødvendige skarphed.

Janus Smarason og Kristian Sæverås er fortsat afsted til EM. Mikael Aggefors sad ude med en mindre skade, og det betød masser af spilletid til vores to ungdoms-målmænd, Søren Brunsborg og Andreas Madsen, som begge leverede en godkendt præstation.

I marken manglede vi Mishels Liaba, Knud Ronau og Andreas Holst, der alle sad ude med skader. Samtidigt var vi også uden Henrik Møllgaard og Magnus Saugstrup, der fortsat ikke er stødt til holdet.

Det betød en del spilletid til flere af vores U19 og U17-spillere. Magnus Møland, Jakob Wolf og Victor Kløve var alle med til dagens kamp, og samtlige af de unge gutter fik godt med spilletid og viste prøver på deres fine talent. 

Aalborg Håndbold målscorere:
Tobias Ellebæk 6, Buster Juul 4, Benjamin Jakobsen 4, Magnus Møland 4, Mark Strandgaard 3, Victor Kløve 3, Sebastian Barthold 1, Mads Christiansen 1, Jakob Wolf 1, Benjamin Batsberg 1. 

Mors-Thy målscorere:
Erik Toft 6, Marcus Dahlin 6, Jens Dolberg 5, Jonas Gade 4, Bjarke Christensen 3, Jacob Hessellund 3, Emil Bergholt 2, Stefan Nielsen 2, Allan Toft Hansen 1, Jacob Hansen 1. 

Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 3 x 2 min.
Mors-Thy Håndbold: 4 x 2 min.

fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....