pokal header web

Ungdommen bed fra sig trods nederlag

Vi var uden flere ligaspillere i aftenens testkamp mod Mors-Thy Håndbold, som vi tabte 28-33. Det betød bl.a. en del spilletid til en håndfuld af vores ungdomsspillere. 

Opgøret blev spillet i Thorup-Klim hallen i anledning af den lokale klubs 50 års jubilæum. Værterne havde stablet et fint arrangement på benene, og cirka 300 tilskuere var på plads til at overvære aftenens kamp.

Fra kampens begyndelse var Tobias Ellebæk flyvende, og efter fem minutter havde han allerede sat fire mål i kassen og bragt os i front 4-3.

Herefter fik vi sværere ved at modstå Mors-Thy forsvarsmæssigt, mens vi i en periode også havde problemer med at finde de rette løsninger i angrebet.

Vi mistede derfor initiativet i kampen, i de blå-blusede spille sig frem til en pauseføring på 13-16.

Efter pausen var billedet lidt det samme. Vi manglede lige det sidste i begge ender og kunne derfor ikke trække ind på Mors-Thy.

Mod slutningen var det Mors-Thy, der trak fra på vej mod sejren på 28-33. På trods af nederlaget er der gode momenter undervejs, vi kan tage med, selvom der i store perioder også manglede den nødvendige skarphed.

Janus Smarason og Kristian Sæverås er fortsat afsted til EM. Mikael Aggefors sad ude med en mindre skade, og det betød masser af spilletid til vores to ungdoms-målmænd, Søren Brunsborg og Andreas Madsen, som begge leverede en godkendt præstation.

I marken manglede vi Mishels Liaba, Knud Ronau og Andreas Holst, der alle sad ude med skader. Samtidigt var vi også uden Henrik Møllgaard og Magnus Saugstrup, der fortsat ikke er stødt til holdet.

Det betød en del spilletid til flere af vores U19 og U17-spillere. Magnus Møland, Jakob Wolf og Victor Kløve var alle med til dagens kamp, og samtlige af de unge gutter fik godt med spilletid og viste prøver på deres fine talent. 

Aalborg Håndbold målscorere:
Tobias Ellebæk 6, Buster Juul 4, Benjamin Jakobsen 4, Magnus Møland 4, Mark Strandgaard 3, Victor Kløve 3, Sebastian Barthold 1, Mads Christiansen 1, Jakob Wolf 1, Benjamin Batsberg 1. 

Mors-Thy målscorere:
Erik Toft 6, Marcus Dahlin 6, Jens Dolberg 5, Jonas Gade 4, Bjarke Christensen 3, Jacob Hessellund 3, Emil Bergholt 2, Stefan Nielsen 2, Allan Toft Hansen 1, Jacob Hansen 1. 

Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 3 x 2 min.
Mors-Thy Håndbold: 4 x 2 min.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse