MicrosoftTeams-image (3)

Ungdommen bed fra sig trods nederlag

Vi var uden flere ligaspillere i aftenens testkamp mod Mors-Thy Håndbold, som vi tabte 28-33. Det betød bl.a. en del spilletid til en håndfuld af vores ungdomsspillere. 

Opgøret blev spillet i Thorup-Klim hallen i anledning af den lokale klubs 50 års jubilæum. Værterne havde stablet et fint arrangement på benene, og cirka 300 tilskuere var på plads til at overvære aftenens kamp.

Fra kampens begyndelse var Tobias Ellebæk flyvende, og efter fem minutter havde han allerede sat fire mål i kassen og bragt os i front 4-3.

Herefter fik vi sværere ved at modstå Mors-Thy forsvarsmæssigt, mens vi i en periode også havde problemer med at finde de rette løsninger i angrebet.

Vi mistede derfor initiativet i kampen, i de blå-blusede spille sig frem til en pauseføring på 13-16.

Efter pausen var billedet lidt det samme. Vi manglede lige det sidste i begge ender og kunne derfor ikke trække ind på Mors-Thy.

Mod slutningen var det Mors-Thy, der trak fra på vej mod sejren på 28-33. På trods af nederlaget er der gode momenter undervejs, vi kan tage med, selvom der i store perioder også manglede den nødvendige skarphed.

Janus Smarason og Kristian Sæverås er fortsat afsted til EM. Mikael Aggefors sad ude med en mindre skade, og det betød masser af spilletid til vores to ungdoms-målmænd, Søren Brunsborg og Andreas Madsen, som begge leverede en godkendt præstation.

I marken manglede vi Mishels Liaba, Knud Ronau og Andreas Holst, der alle sad ude med skader. Samtidigt var vi også uden Henrik Møllgaard og Magnus Saugstrup, der fortsat ikke er stødt til holdet.

Det betød en del spilletid til flere af vores U19 og U17-spillere. Magnus Møland, Jakob Wolf og Victor Kløve var alle med til dagens kamp, og samtlige af de unge gutter fik godt med spilletid og viste prøver på deres fine talent. 

Aalborg Håndbold målscorere:
Tobias Ellebæk 6, Buster Juul 4, Benjamin Jakobsen 4, Magnus Møland 4, Mark Strandgaard 3, Victor Kløve 3, Sebastian Barthold 1, Mads Christiansen 1, Jakob Wolf 1, Benjamin Batsberg 1. 

Mors-Thy målscorere:
Erik Toft 6, Marcus Dahlin 6, Jens Dolberg 5, Jonas Gade 4, Bjarke Christensen 3, Jacob Hessellund 3, Emil Bergholt 2, Stefan Nielsen 2, Allan Toft Hansen 1, Jacob Hansen 1. 

Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 3 x 2 min.
Mors-Thy Håndbold: 4 x 2 min.

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse