MicrosoftTeams-image (3)

Ungdomstrænere på plads til den kommende sæson

Der er både nye og kendte ansigter blandt Aalborg Håndbolds trænerteam på ungdomssiden til sæson 2023/2024.

I denne uge er  trænerteamet på ungdomssisden for den kommende sæson 2023/2024 endeligt blevet klarlagt; et ungdoms-setup, der både byder på nye og velkendte navne i trænerstaben.

– Det er vigtigt for os at vi i den kommende sæson kan bygge videre på det brede og gode arbejde, der i denne sæson er lavet på U/17-siden, hvilket betyder at vi efter sommerferien vil have hele to U/19-mandskaber, samt et nyt U/17-hold, lyder det fra Aalborg Håndbolds talentchef Per Jessen.

På U/19 hold 1 vil trænerkonstellationen bestå af Sigurd Tandrup Østergaard, der kommer til klubben fra en rolle som træner på U/19-holdet i Århus HC, samt Benjamin Batsberg, der har været med omkring Aalborg Håndbolds ungdomshold gennem flere sæsoner.

U/19 hold 2 vil få en trænerkonstellation bestående af Morten Rahr og Christian Knudstrup, der også begge er velkendte ansigter i Aalborg Håndbold. Morten Rahr har i denne sæson varetaget det ene af Aalborg Håndbolds to U/17-hold, mens Christian Knudstrup i 2021 var assistenttræner på U/17-holdet.

På U/17-siden vil det blive Malthe Carstensen, der i skrivende stund er træner for U/19-mandskabet i Nøvling I.F., samt Simon Saugstrup og Benjamin Batsberg, der vil stå i front for holdet. Også her er der tale om trænere, der alle har haft deres daglige gang i klubben gennem flere sæsoner.

Målmandstræner bliver Anna Ring, mens den fysiske træning fortsat vil blive varetaget af Christian Lind.

– Det er en spændende sæson vi ser frem mod, og vi byder især Sigurd og Malthe velkommen som en del af trænerstaben i Aalborg Håndbold ungdom. Derudover skal der lyde en stor tak til de af klubbens nuværende trænere, der har valgt at stoppe til den kommende sæson, lyder det videre fra Per Jessen.

Har man spørgsmål vedrørende Aalborg Håndbold ungdom er man velkommen til at kontakte talentchef Per Jessen på telefon 72 69 06 56 eller U/17-19 træner Benjamin Batsberg på telefon 26 62 62 63.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Nordsjælland Håndbold Foto: Henrik Hansen

Skive fH er første modstander i Santander Cup

Aalborg Håndbolds første skridt på vejen mod en ny Final4-deltagelse går via Skive fH tirsdag aften. Læs optakt til kampen med Marinus Munk. Efter skuffelsen i årets pokalfinale begynder vejen...
BSH-14

Ny storsejr sikrer semifinaleplads

Med cifrene 22-33 knuste Aalborg Håndbold dagens modstander fra Bjerringbro-Silkeborg. Niklas Landin med redningsprocent på 45,45%, mens Mads Hoxer og Aleks Vlah hver scorede seks mål. Efter sejre i slutspillets...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...

Håndbold i verdensklasse