pokal header web

Update på skader før lørdagens kamp

Læs status fra cheftræner Stefan Madsen forud for opgøret mod GOG lørdag eftermiddag i Sparekassen Danmark Arena.

Torsdag var hele spillertruppen atter samlet til træning i Gigantium efter syv spilleres deltagelse ved EM-slutrunden i januar måned.

Forud for første opgør i Herreligaen i 2024 lørdag eftermiddag gør cheftræner Stefan Madsen her status i forhold til skader og sygdom.

– Heldigvis er de fleste spillere kommet godt tilbage fra slutrunden, men for Simon Halds vedkommende har han fået en forstrækning i den ene hoftebøjer, noget der skete under EM-finalen mod Frankrig. Det holder ham desværre ude af kamp i op til 10 dage. Dertil kommer at Niklas Landin har døjet lidt med lysken, uden at vi dog forventer at det ændrer på hans status til opgøret mod GOG, forklarer cheftræneren efter torsdagens træningspas.

EM-spillerne er desværre ikke de eneste der har været ramt af skavanker eller sygdom.

– Nej det er rigtigt, vi har været lidt uheldige på det seneste. Det er fortsat den tid på året hvor man bliver ramt af forkølelser med mere, og det gælder både for René Antonsen og Lukas Nilsson. De har begge været fraværende i dag på grund af sygdom, men vi håber og tror på, at de er friske til lørdagens kamp.

– Til gengæld glæder vi os over, at Jesper Nielsen igen er kampklar og kan deltage i spillet i begge ender af banen. Han har nok ikke energi til at spille en hel kamp, men kan sagtens bidrage med hans mange kvaliteter, afrunder Stefan Madsen.

Lørdagens totalt udsolgte opgør fløjtes i gang kl. 16.00 i Sparekassen Danmark Arena, hvor der inden kampstart vil være hyldest af 12 EM-spillere. Læs mere om dette her.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse