pokaler_header_new

Vær med til at klæde Gigantium i rødt – warm up fest i Carlsberg Caféen

Så skal vi have håndbold-fest i Gigantium – igen.  Semifinale på søndag 27. april kl. 14.10 mod Skjern Håndbold. Vi banker en RØD FEST på benene i Gigantium, og Jutlander Bank, hovedsponsor i Aalborg Håndbold, giver en rabatkupon på 10. kr. til brug i boderne til alle, der møder op til kampen  i en rød trøje.

– Vi giver den lige en tand ekstra, så vi får stemningen og atmosfæren i Gigantium helt i top. Vi dekorerer alt, vi kan, med rødt, og vi opfordrer publikum til at hjælpe os med den røde stemning ved at møde op i en rød trøje, siger direktør Jan Larsen.

Rabatkupon på 10 kr. fra Jutlander Bank til alle, der møder op i en rød trøje, gælder også til warm up festen i Carlsberg Cafén før kampen – caféen åbner kl. 12.15, og her får du en to retters menu for kun 89 kr.

Menuen består af:  Kalv stegt som vildt med vildt sauce, tyttebær, asier, syltede agurker og pommes risoles med blåbærkage til dessert.

Du har desuden mulighed for at vinde flotte præmier i caféen, ligesom der bliver interviews med spillere og trænere fra både Aalborg Håndbold og Skjern Håndbold.

Du kan tilmelde dig caféen på www.aalborghaandbold.dk/quicklinks/events.
 
 

 
 

rene-jubel

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal. Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at...
lukas-skud

Tre spændende opgør venter i Norge

Torsdag ankom holdet til Arendal i Norge, hvor der over weekenden venter tre spændende opgør i træningsturneringen Skarpnes Invitational 2022. Allerede fredag aften er første kamp, hvor vi møder hjemmeholdet...
arena-kval-png.png

Tilmeldingen er åben til Develop Camp Efterår 2022

Vil du trænes af nogle af landets bedste trænere? Og drømmer du om at blive en bedre håndboldspiller? Så har du nu muligheden!Vi har netop åbnet for tilmeldingen til en...