MicrosoftTeams-image (3)

Vær med til at klæde Gigantium i rødt – warm up fest i Carlsberg Caféen

Så skal vi have håndbold-fest i Gigantium – igen.  Semifinale på søndag 27. april kl. 14.10 mod Skjern Håndbold. Vi banker en RØD FEST på benene i Gigantium, og Jutlander Bank, hovedsponsor i Aalborg Håndbold, giver en rabatkupon på 10. kr. til brug i boderne til alle, der møder op til kampen  i en rød trøje.

– Vi giver den lige en tand ekstra, så vi får stemningen og atmosfæren i Gigantium helt i top. Vi dekorerer alt, vi kan, med rødt, og vi opfordrer publikum til at hjælpe os med den røde stemning ved at møde op i en rød trøje, siger direktør Jan Larsen.

Rabatkupon på 10 kr. fra Jutlander Bank til alle, der møder op i en rød trøje, gælder også til warm up festen i Carlsberg Cafén før kampen – caféen åbner kl. 12.15, og her får du en to retters menu for kun 89 kr.

Menuen består af:  Kalv stegt som vildt med vildt sauce, tyttebær, asier, syltede agurker og pommes risoles med blåbærkage til dessert.

Du har desuden mulighed for at vinde flotte præmier i caféen, ligesom der bliver interviews med spillere og trænere fra både Aalborg Håndbold og Skjern Håndbold.

Du kan tilmelde dig caféen på www.aalborghaandbold.dk/quicklinks/events.
 
 

 
 

BSH-14

Ny storsejr sikrer semifinaleplads

Med cifrene 22-33 knuste Aalborg Håndbold dagens modstander fra Bjerringbro-Silkeborg. Niklas Landin med redningsprocent på 45,45%, mens Mads Hoxer og Aleks Vlah hver scorede seks mål. Efter sejre i slutspillets...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...

Håndbold i verdensklasse