MicrosoftTeams-image (3)

Vær med til at navngive vores nye maskot

Til den nye sæson kommer der fornyet liv i Jutlander Bank Arena! Der bliver nemlig arbejdet på højtryk for at få klargjort en Aalborg Håndbold maskot til den kommende sæson.

Sidste sæsons danske mesterskab bragte vores total op på fem DM-titler i alt – og nogle af jer har måske lagt mærke til, at der er sket en lille ændring i vores logo.

Med fem DM-pokaler i skabet har vi nemlig optjent retten til at få en stjerne i logoet som et symbol på de fem mesterskaber.

Denne stjerne har været inspirationskilden til vores nye maskot, som skal være med til at skabe yderligere liv på kampdage i Jutlander Bank Arena.

Vi har allerede haft navne oppe at vende såsom Goldie, Golden Star, Superstar, Star m.fl. – men vi vil gerne have din hjælp til at finde det helt rette navn til ham.

Der vil derfor blive oprettet en afstemning på vores Facebook-side, hvor du kan være med til at bestemme, hvilket navn der skal pryde kappen på vores nye maskot.

Inden vi afslører de endelige kandidater til afstemningen, så har du mulighed for at komme med dit bud på et navn og dermed måske få dit forslag med blandt de mulige kandidater til afstemningen.

Du kommer med dit forslag ved at hoppe ind forbi vores Facebook-side og komme med dit bud i kommentarfeltet på vores øverste opslag.
 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse