MicrosoftTeams-image (3)

Vanskelig opgave onsdag i Herning

Der står en plads i kvartfinalen i Santander Cup på spil, når vi onsdag kl. 18.30 spiller på udebane mod liga-rivalerne fra HC Midtjylland. Det er derfor en meget vigtig kamp, som skal vindes, hvis målet om deltagelse i Final4 skal gå i opfyldelse.
 
HC Midtjylland er langt fra en ønskemodstander i 1/8-finalen, og der venter os en vanskelig kamp i det midtjyske. Vi skal finde de bedste af de bedste takter fra testkampene frem for at sikre os sejren.
 
HC Midtjylland har i denne sæson nordmanden Jonas Wille som træner sammen med Morten Secher, og nye spillere på holdet er målmanden Anders Petersen, tidl. SønderjyskE, stregspilleren Besard Hakaj, der er skiftet fra Skanderborg og højre fløjen Jonas Samuelsson, der er skiftet fra SønderjyskE. Væk er blandt andre Kristian Gjessing, der har indstillet karrieren, og Tim Winckler, der er skiftet til Ribe-Esbjerg HH.
 
Holdet tæller fortsat kendinge som Morten Slundt, Espen Lie Hansen, Eivind Tangen, Rasmus Carlsen, Lars Jakobsen, Jacob Østergaard og Dennis Kirkegaard.
 
HC Midtjylland har i weekenden pudset formen af ved Grimsrud Cup i Halden i Norge, og her blev det til en sejr på 37-32 over Halden HK, træner Jonas Willes tidligere klub, 27-27 mod Drammen HK med Kristian Kjelling ved træner-roret og nederlag på 34-30 til Mors-Thy Håndbold. 
 
Kampen dømmes af Mads Hansen og Martin Gjeding.
 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp som Thomas Arnoldsen i sær ser frem til mod sin tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse