pokaler_header_new

Vanskelig vej mod finalen efter skuffende 1. halvleg mod KIF Kolding København

På en skuffende 1. halvleg tabte vi den første semifinale mod KIF Kolding København. Resultatet blev 27-21 til det rutinerede og meget klogt spillende Kolding-mandskab, der både defensivt og offensivt overmatchede os især i de første 30 minutter. Halvlegen bød desuden på det helt specielle, at Ole Erevik ikke havde en eneste redning.

Martin Larsen var i 1. halvleg ene om at score fra bagkæden. To mål blev det til, mens hverken Sander Sagosen, Emil Berggren eller Morten Slundt formåede at passere det massive Kolding-forsvar og Kasper Hvidt.

Ole Erevik og hele hjemmeholdet kom bedre i gang i 2. halvleg. Inden for seks minutter nappede Ole Erevik gæsternes to første straffekast fra henholdsvis Martin Dolk og Bo Spellerberg.

Vi scorede fire mål i de første 12 minutter i 2. halvleg – alle sat ind af en særdeles velskydende Martin Larsen, og senere meldte Marcus Mørk og Sander Sagosen sig også ind med et par mål fra bagkæden. Vi var også bedre defensivt efter pausen, og Ole Erevik havde flere redninger.

Mens det i 1. halvleg især var Kim Andersson, der førte an i gæsternes angrebsspil, tog Bo Spellerberg over efter pausen. Vi var oppe på “kun” at være bagud med fem mål mod slutningen af kampen og havde endda muligheder for at reducere yderligere, men vi spillede decideret uklogt i det sidste overtal, og i stedet lukkede Kolding kampen til sejr på 27-21.

Der venter returkamp om 14 dage i Tre-For Arena i Kolding, og det bliver en stor udfordring at knække – at skulle vinde med mindst seks mål, formentlig syv mål for at komme i DM-finalen for tredje år i træk.

 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...